Diwali Tinsel Townissa sytytti kaupungin valolla, glamourilla ja hauskalla!

Diwalin juhlallisuudet ovat alkaneet sekä johtavan ylimääräisen diwalin juhlan heittämisessä suunnittelija-duo, Abu Jani ja Sandeep Khosla. Tietenkin, Who’s Who fils Filsity teki suuret esiintymisensä tyylikkäästi verhottuilla juhlilla ja erinomaisella sassilla. Karan Johar, Siddharth Kapoor, Rhea Kapoor, Shanaya Kapoor, Malaika Arora, Shraddha Kapoor ja paljon paljon enemmän glam -nokka. Tarkista yksityiskohdat täältä-

Abu Jani sekä Sandeep Khosla Pre-Diwali -juhlat:
Malaika arora:
Malaika valittiin menemään aidosti etnisesti Abu Jani Sandeep Khoslan Diwali -puolueelle. Hän valitsi raa’an mangon mustan ja kultaisen asukkaan sekä kytkettynä siihen tavallisiin ihastuttaviin jalokiviin Satyani -hienoista koruista. Kun Gajra oli punoksessa ja airbrushed -meikissä, hän veti parhaan desi -naisen avatarin.

Ananya Pandey:
Uusi sopimus B-kaupungin, Ananya Pandeyn kanssa, meni Abu Janin järjestämiin Diwali-juhliin sekä Sandeep Khoslaan monivärisessä hameessa sekä suunnittelijan duon etiketin Golden-pusero. Pearl -pohjaisen Maang Tikan kanssa hän suoritti tyylinsä.

Swara Bhaskar:
Swara Bhaskar valitsi Abu Jani Sandeep Khoslan mustan ja valkoisen etnisen tyylin Diwali -juhliin. Kuten hänen sileä updo, hohtava silmämeikki ja siivekäs vuoraus.

Neha Dhupia:
Uusi tulevan äidin Neha Dhupia meni Abu Janin hallussa oleviin Diwali-juhliin sekä Sandeep Khoslaan järkyttävällä vaaleanpunaisella ja valkoisella istuvuudella suunnittelijan duo-etiketissä. Suuret korvakorut, Bindi Red Bindi ja suoraan hiukset pyörittivät hänen etnistä tyyliään.

Shraddha Kapoor:
Abu Jani Sandeep Khoslan virkistävässä valkoisessa ja sinisessä pukeutumisessa Shraddha esiintyi suurenmoisesti suunnittelija -duon hallussa olevassa Diwali -juhlassa. Kiharat ja musta pieni Bindi valmisti viehättävän tyylinsä.

Rhea Kapoor:
Teal-ympäristöystävällinen hame, punainen pusero, samoin kuin smaragdin ympäristöystävällinen ja Golden Cape, näyttävät värikuormitettuina, mutta Rhea Kapoor naulasi sen vaivattomasti Abu Jani Sandeep Khosla -levyllä suunnittelija Duon Diwali-juhlissa. Tyylikäs off-beat-jalokiviä, sileä puolivälissä oleva aaltoileva kampaus, joka on mennyt tyylinsä kanssa loyalyalyssa.

Shah Rukh Khan Diwali -juhlat:
Diwali liittyy taloihimme tänä keskiviikkona, mutta näyttää siltä, että Diwali tuli FC Utrecht Paita melko pian B-kaupunkiin. Bollywood otti tämän viikonlopun loistavan mahdollisuuden juhlia Diwalia haluamallaan tavalla.
[SC: Mediad]
Suunnittelija Duo Abu Jani ja Sandeep Khosla Shah Rukh Khan sekä Gauri Khan valitsivat järjestämään erityisen juhlan heidän Mannatille kutsuen heidän rakastetut hyvät ystävänsä elokuvasta Fraternityltä, Aamir Khan, Katrina Kaif, Kareena Kapoor, ALIA, ALIA Bhatt sekä paljon muuta.

Koska Diwali on vielä tulossa, kaivakaamme jonkin verran iloisen tyylin motivaatiota –
Gauri Khan:
Illan emäntä Gauri Khan näytti suurelta sekä mustassa ja kultaisessa Abu Jani Sandeep Khoslassa illalla Diwali -juhlissa. Hänen kiiltävällä meikillään, hyvin vähän hienovaraisia lisävarusteita ja aaltoilevia kampauksia hän oli illan tähti.

Malaika arora:
Sana Splendory näyttää olevan yhtä vähän selittää Malaika Aroran vetoomuksen majesteetti SRK Diwali -puolueessa. Seema Khanin smaragdin ympäristöystävällisessä peilityössä Lehenga oli yksi kullankeltainen samett-pusero, hän oli yksi loistoista, jotka valaisivat illan. Maheep Kapoorin satyani -hienot jalokivet olivat hänen vaihtoehtonsa illalle samoin kuin he olivat hämmästyttäviä häneen. Matala updo sekä pronssi-alastoma meikki pyöritti hänen tyylinsä.

Kareena Kapoor:
Tässä maailmassa ei ole mitään, joka lyö Kareena Kapoorin tyyliä. Hän on ruumiillistuma armon, glamourin ja asenteen yhdistelmälle. Mustassa Anamika Khannan pukeutumisessa kermaisella valkoisella brodeeratulla dupattalla hän sai paljon päätä kääntämällä menetelmää SRK: n Diwali -juhlissa. Sunita Shekhawat Jaipur Gems oli hänen korujen vaihtoehto, joka lisäsi hänen tyylinsä säteilyä. Pronssinen silmämeikki, alaston huulet sekä hyvin hallittu poskilinja näyttivät hänelle hyvältä.

Katrina Kaif:
Katrina Kaifille oli kaikki mustaa SRK: n Diwali -juhlissa. Sabyasachi Western -kuvioisessa sarissa, jolla oli kaula-aukko, täysihihainen pusero, hän oli henkeäsalpaavan upea. Valtavat pasianssityyliset korvakorut, pronssi kimalteleva silmämeikki ja hänen allekirjoitushampauksensa täyttivät hänen ilmeensä.

Sara Ali Khan:
Kaikki kultainen oli Sara Ali Khan, Kedarnath -nainen SRK: n Diwali -juhlissa. Hän loisti yhtä kirkkaana kuin kultainen aurinko pelkässä ja hohtavassa kultaisessa Abu Jani Sandeep Khosla -asussa. Kilkkaiset silmät, roikkuvat muotikorut sekä aaltoilevat kampaukset näyttivät hänelle hyvältä.

Juhi Chawla:
Kaikkien kiiltojen ja kiiltojen keskellä tunnistimme Juhi Chawlan juhlissa tekemällä pastellityyliä. Abhinav Mishra Sharara -puku yhdessä Dillanon ekstravaganttien jalokivien kanssa hän näytti persikkaa makealta.

Mira Rajput:
Yhdessä hänen beau, Shahid KaHuono, Mira Rajput, joka tarjosi äskettäin vastasyntyneen pojan, työskenteli vetoomuksensa verhoina SRK -puolueella. Perinteisessä mustassa sareessa, jonka putoavat olkapäät ovat Tarun Tahiliani, Mira näytti jokaisen hienostuneelta ja kauniilta. Hän päätti lisätä smaragdeja Jet Gemsistä mustalle avataristaan ja pidimme ehdottomasti valinnasta.

Shraddha Kapoor:
Näyttää siltä, että musta ja kultainen on Shah Rukh Khanin Diwali -puolueen pukukoodi. Shraddhan vaihtoehto ilta oli todella tyylikäs ja yksi sen ystävällisistä. Kresha Bajajin suoratoistossa epätasaisessa helmahameessa, sadon päällä ja dupattassa, hän näytti näyttävältä. Savusilmät sekä Vanraj Zaverin korujen koristaminen, hän veti kiiltävän tyylin.

Jacqueline Fernandez:
Vaikka suuri osa diivistä loisti loistavasti mustissa ja kultaisissa tyyleissä, Jacqueline erottui väkijoukosta lahjoittamalla taivaansininen Arpita Mehta Sari. Anmol -jalokivikauppiaiden korvakorut sekä Jet Gems Bangles, hän näytti ehdottoman eksoottisilta. Coral Matte valmisti huulet sekä äänenvoimakkuuden täytetyt hiukset, hän näytti upealta.

Ananya Pandey:
Nuori, kaunis ja lahjakas Ananya Pandey esiintyi houkuttelevana Diwalin juhlissa SRK: n asuinpaikassa. Hän valitsi Sabyasachin illan viehättävän voimakkaasti koristelun puseron virtauskerman sävyisen hameen päälle ja toi sen valtavasti armosta ja glamourista. piti siitä herkullisesta Chand Balisista!

Kiara Advani:
Kiara Advani tunnistettiin Diwali -puolueessa, jolla oli olkaimeton pusero ja Shehlaa Khanin hohtava sari. Anmol -jalokivikauppiaiden ja Jaipur -jalokivien palat olivat hänen tarvikkeita illalla. Wispy Updo, punaiset kuumat huulet sekä Kohl -määritelty silmänsä olivat hänen täydentäviä kosketuksia.

Karisma Kapoor:
Toinen diva, joka tunnistettiin keinuvan vaaleansinisen sarin, oli Karisma Kapoor SRK: n puolueessa. Karisma valitsi Manish Malhotran Chikankarin työsarin sekä pitämällä asusteitaan sekä perus- Manchester City Paita ja turmeltumattomia, hän otti tyylin.

Kajol:
Alueen Kajol oli ilo esiintyä sensaatiomaisen esiintymisen Diwali -juhlissa, jotka ovat järjestäneet Shah Rukh Khan ja Gauri Khan. Hän valitsi Fabiianaan englanninkielisen istuvuuden ja yhdisti kauniisti Curio Cottage -korujen, Pink Potli -laukun kanssa. Keskipuolinen sileä updo ja melkein alastoman hölynpölyinen iho pyöritti tyylinsä.

Vidya Balan:
Vidya Balan osallistui SRK: n järjestämään Boca Juniors Paita Diwali-juhlaan sekä kotitaloutta Olive-ympäristöystävällisessä yksivärisessä pukeutumisessa Balanalla. Lisäämällä painetun dupatta, jolla on pieni bindi, punottu hius ja kiiltävät huulet, hän näytti viehättävältä kuin kaste.

Sonakshi Sinha:
Toinen henkeäsalpaava pastellityyli oli Sonakshi Sinha. Hän oli eksoottinen suoratoistossa Zara Umrigar- ja kuohuviini Tyaanji -hopeakoruissa. Alaston meikki ja aaltoileva kampaus korostivat hänen ulkoasua edelleen.

Shilpa Shetty:
Shilpa Shetty ymmärretään hyvin hänen off-beat-tyyleilleen, etenkin vintage-tyyleille. Hän teki yhden tällaisen tappajatyylin SRK -juhliin ja tiputti meidät jaloiltamme. Manish Malhotra -voiteessa ja kultaisessa asussa hän veti houkuttelevan tyylin. Keskikohtaiset aaltoilevat hiukset, kimaltelevat silmät sekä alaston meikki, hän näytti upealta.

Preity Zinta:
Kaunis vaaleanpunainen oli Preity Zinta SRK: n ja Gauri Khanin järjestämässä Diwali -juhlassa. Dolly J Studion voimakkaasti brodeerattu ja koristeltu puku toi hänen vetoomuksensa vaivattomasti. Side pyyhkäisi aaltoilevia hiuksia, tyylikäs Chand Balis, samoin kuin upea poskipunainen meikki näyttivät hänelle suurelta.

Alia Bhatt:
Alia Bhatt teki tyylikkään, tyylikkään mustan etnisen tyylin Shyamal & Bhumika -merkinnässä Diwali -puolueelle. Painky Amrapalin korvakorut olivat hänen ainoat seuralaisensa hänen etniselle avatarilleen. Keskikohtaiset suoraan hiukset, pieni musta bindi, samoin kuin savuiset silmät tekivät hänen tyylistään ikääntymättömät ja eteeriset.

Neha Dhupia:
Melkein erääntyvä, Neha Dhupia oli monien muiden A-listejen joukossa, jotka kävivät Diwali-puolueessa. Hän valitsi viehättävän valkoisen suoratoistopuvun yhdessä Varun Bahlin pitsin neuletason kanssa tapahtumaan. Punottu, puoliksi kiinnitetyt hiukset, mustan laatikon kytkimensä sekä upeita jalokiviä makeuttivat hänen tyylinsä vaivattomasti.

Kriti Sanon:
Kriti valitsi viehättävän kevyen neon-ympäristöystävällisen Anushree Reddy -puku SRK: n Diwali-juhliin. Maheep Kapoorin Satyani -hienoilla koruilla, pyöritetyt hiukset kiinnittivät hiukset, samoin kuin savuiset silmät, hän näytti kirkkailta, pirteiltä ja virkistävältä.

Shanaya Kapoor:
SHanaya Kapoor, tulevaisuuden taito ja ihana Sanjay Kapoorin lapsi, Suhana Khanin rakas ystävä, SRK: n järjestämässä Diwali -juhlissa. Osteriharmaalla Tarun Tahiliani -asulla hän näytti loistavalta jokaisessa kehyksessä. Punastusmeikki, keskikohdat suoraan hiukset, samoin kuin kuohuviini-jalokiviä pyörittivät hänen tyylinsä.

Toivottavasti löysit riittävän motivaation muotoilla tämä Diwali. Iloinen Diwali yksi ja kaikki!
Kuvien lähde: Julkkiksten/suunnittelijoiden viralliset Instagram -profiilit huomauttivat nokkelustah artikkelissa.