Asiat, jotka on pidettävä mielessä, ennen kuin siirryt harjoitteluvaatteiden markkinoille

, jotka pidetään mielessä ennen siirtymistä harjoitusvaatteisiin
17.3.2020, julkaissut Alanic Global
Athleisure on ylittänyt nöyräksi alustaan ​​tukkumyynnin vaatteina ja on nyt kasvanut tuotemerkkejä kulttimaisella isoksi. Tuotteet, kuten polo -paidat, hupparit ja puserot ovat päätyneet välttämättömiin tuotteisiin perinteisistä elämäntavoista ja urheilulajista kaiken tyyppisissä tilanteissa.

Shopper kehottaa muuttavan nopeammin kuin muoti-vuodenajat, verkkokaupan omistajat ottavat vaatteiden vähittäiskaupan eturintamassa, kun taas irtotavaramarkkinoiden tiili- ja laastimyymälöiden tuottajat ovat epäonnistuneita akklimatisoida tätä kysyntäkeskeistä moduulia.

Katsotaanpa muutamia menetelmiä tarjota urheilijaa, jotta voit tarttua mahdollisuuteen.

Mennään urheilun erilaisten säikeiden, urheilulinjan esittelyn ja hienoimman menetelmän esittelyvaiheet kohderyhmään.
Mitä ajatella valittaessa urheilutuotteitasi
Vaatemarkkinat ovat valtavia ja urheilullisia ei ole eroa. Ostajien ymmärtäminen on alustava askel, jonka vaaditaan tehdä uusia urheilutuotteitasi valittaessa. Markkinatutkimus on yhtä tärkeää, ole olemassa uusimpia muutoksia sekä kysynnän malleja tai etsi markkinarako, johon kukaan muu ei ole kaivannut.

Ymmärrä, mitä ostajasi tarvitsee
Älä rajoita itseäsi uskomaan, että urheilu on tarkoitettu vain urheilun ystäville sekä kuntokeskuksen harrastajille. Athleisure, kuten sana ehdottaa, on yleisurheilun ja vapaa -ajan yhdistäminen, samoin kuin voidaan määritellä vain mukaviksi vaatteiksi, kun taas Streetwear muuttaa samanlaiset tuotteet muodikkaiksi ja arvostetuiksi lausunnoiksi.

Siten, jos ostajapohjallasi on vahva aktiivinen tapa, sinun on valittava sekä edistettävä tuotteitasi pitäen tämä mielessä. Uudelleensuojattu niche sekä työskentele sitä ympäröivässä yhteiskunnassa. Valitse urheilukohtaiset vaatteet, tarjoa heille ainutlaatuinen hahmo sekä uusi käänne. Tarjoa polo -paitoja sekä visiiriä tennispelaajille, painettuja säärystimiä joogafanaatikoille, ihottumavartijoille surffaajille tai kehittää koko uimapukuviivan.

Pidä välilehti markkinoilla
Pysyäksesi aktiivisten vaatteiden väsymystä loitolla, ota huomioon markkinoilla tapahtuvalle. Sulketa hyvin menestyvät kuviot, älä pelkää innovointia ja näkyviä.

On erittäin ehdotettu tuoda väri erittäin neutraalille näköisille markkinoille. Sinulla ei ole vain erityistä lähestymistapaa Activeweariin, mutta sinulla on alueita opiskelemaan urheilutuotteiden kausiluonteisuutta. Jotta markkinoiden kysyntä on, käy markkinaraporteissa, hyödyntää urheilun oivalluksen työkalua ja mikä tärkeintä, tarkista, mihin kohdeyleisösi on kytketty sisään ja ovat valmiita hemmoamaan.

Vähittäiskauppiaat, jotka suunnittelevat kävelyä tällä urheilumarkkinoilla, voivat ottaa yhteyttä näkyviin joogahousujen valmistajiin USA: n tai Activewear -valmistajien kanssa mennäkseen tuotteilleen ja poimimaan löytämänsä kappaleet, jotka ovat alun perin erinomaisia. Sijainti irtotavaratilauksesi ja tukitiimi opastaa sinua linjalla.

Tunnisteet:
aktiivisten vaatteiden valmistajat
tukkumyyntivaatteet
Tukkumyyntivaatteet
harjoitusvaatteet
Harjoitteluvaatteet tukkumyynti
Joogahousujen valmistajat USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *