Näin voit urheiltua leikkaa pukukuviota, kuten B-Town Stars

, tarkastellaan yleisesti Bollywoodia etsimään motivaatiota tehdyistä eri muotilausuista, samoin kuin Bollywood-fashionistaiden klaani ei koskaan näytä pettävän meitä . Kun stylistit työskentelevät ympäri vuorokauden tehdäkseen yhtyeen prêtiksi sekä oven- ja haute, tällä kertaa ympärillä näemme leikatun mekon palaamisen.
Se alkoi AS Monaco Paita Helenistä
Muistaen menneisyyden tanssi -diivan ja voimanäyttelijän Helenin, uskoimme keskustelevan hänen nimestään täällä, koska hän oli yksi aikansa upeimmista ja ammattitaitoisimmista divasista, jotka käyttivät houkuttelevaa valkoista vartaloa halaamalla leikattua mekkoa, voimakkaassa Vamp -numero, joka sai 70 -luvun swoonin.

Tilaa siitä lähtien, stylistit katsoivat taaksepäin koskaan yhtä hyvin kuin toivat variaatiot leikattuun pukuun useammalla menetelmällä kuin yhdellä. Uuden ikäiseksi leikattu kuvio on FC Utrecht Paita kiinni samoin kuin täällä jäädäkseen. Hieman iho -show julkisesti, tapahtumissa tai ehkä juhlissa sekä Bollywood -naisemme yrittävät houkutella kauneuttaan, sans -kulmakarvojen nostamista.
[Lue myös: Hollywoodin punaiset matot ovat nyt leikattuja kylpytakit]

Syy siihen, miksi leikkaukset ovat kiinni ja tarjoavat raskasta höyryä, on, koska Boo -tyyli on sekä naisellinen että flirttaileva, mutta aistillisella viehätyksellä, joka tekee myös yhden heidän ihanat sävyiset ruumiinsa.

Leikatut kylpytakit voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisiin tilaisuuksiin, juhliin, tapahtumiin tai kenties myös häätapahtumassa, samoin kuin ne voidaan yhdistää myös ylenmääräisesti. Tarkastelemme nyt monia Bollywood Divas -tapahtumia, jotka eivät ole vain leikattujen mustan mekon, mutta monet muut suloiset leikattuja kylpytakit ovat erittäin glam -huijauksia ja tyyliä. Katso!
[SC: Mediad]

Leikkaa ja tähti muoti
Jos uskot plus -kokoisten naisten ei voinut osoittaa houkuttelevia itsensä leikkauksissa, olit väärässä. Sonakshi Sinha, kun jälleen rikkoo stereotypioita sekä muotilausekkeita kiinteässä mustassa leikkauksessa, sekä yrityksen elinvoimaisella lyijykynähameella. Hän käyttää paria oransseja korvakoruja ja topknoi hiuksiaan saadakseen aikaan ohut ja laiha siluetti ilmeeseen, niin trendikkäitä ja kauniita. Kokonaisten ulkoasu Palmeiras Paita korkokengillä on kevyempi ilme täsmälleen samasta löytääksesi läpi, samoin kuin myös huulet vilkkaissa väreissä.

Sonam Kapoorista monista syistä on kutsuttu Bollywood -teollisuuden muotikuvakkeena, samoin kuin emme myöskään pyydä eroamaan täsmälleen samoilla linjoilla. Kaikessa mustassa yrityksessä paljain hyppypuku, joka on pariksi mustien saappaiden ja paksu keskikohdan vyön kanssa, Sonam käyttää huuliaan persikkaista vaaleanpunaiseen ja hiuksensa aaltoilevaksi. Tehokas muotilausunto varmasti, samoin kuin sellainen, jota voimme varmasti jäljitellä!
Kuinka upea ja aistillinen voi olla, ja se on huolenaihe, meidän pitäisi kysyä Kareenasta, joka käytti viime aikoina muodollista pukua muotitapahtumassa. Sekoitettu juoma merenneito yksi hartiapuku, jolla on sekä pelkkä ja pitsileikkaus, tekee erittäin siro ja trendikkäät muotilausunnot, eikö niin? Kun ulkoasu on valmis punaisissa huulissa ja rypistyneessä sivuponinhäntänä, Kareena varastaa näyttelyn.
Seuraavan kerran haluaisimme kuitenkin keskittyä enemmän katutyyliseen maxi -katkaisuun, toppeihin sekä leikkauksia ja enemmän, joten katso tätä tilaa!
Kuvien lähde: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *