Streetwear Clothing Line Funkrush vapauttaa syksyn/talvi -kokoelmansa

katuvaatteet Vaatteiset linja FunKrush syksy/talvi kokoelma
Streetwear Clothing Line, Funkrush, on julkaissut syksy-/talvikokoelmansa juuri ajoissa jouluksi.

Yrityksen juurten jälkeen, jotka väittävät, että he ovat “syntyneet ja kasvatettuja online -getossa”, monet malleista ovat inspiroineet kaupunki- ja katutaideteemoja muiden kanssa kuvituksen ja popkulttuurin perusteella. Kokoelma ajaa kohti näitä markkinoita, koskettaen musiikkia ja vaihtoehtoisia kohtauksia, ja sen kirkkaat, funky- ja graffitipohjaiset mallit ovat.

Palkittu digitaalinen taiteilija ja Funkrushin omistaja Pete Harrison näki mahdollisuuden tuoda kuvittajia ympäri maailmaa yhdessä yhteistyössä mallistokokoelmassa. Pete päätti perustaa, joka tarvitsee malleja ja tietoisia t-paitakulttuurin noususta nykypäivän muotiteollisuudessa. Koska silloin yritys on kasvanut vain 10 mallia, yli 100 tuotteeseen, joihin kuuluu nyt paitoja, huppareita, tulosteita, leluja ja asusteita sekä sosiaalisen seuraavan seuran, joka venyi yhteen yli 100 000: een.

Graafisena taiteilijana Pete on varmasti tehnyt merkinnän rakkaudellaan katutaidetta ja nuorisokulttuuria, joka asettaa hänet täydellisesti luodakseen graafisia kappaleita, jotka ovat inspiroineet monia, kun taas hänen huomionsa yksityiskohtiin ja hänen luoviin kykynsä takaavat, että jokainen projekti huolehditaan Henkilökohtainen hohto odotetaan joku hänen kaliiperiltaan. Pitkä luettelo aiemmista asiakkaista, joihin sisältyy Coca-Cola, Blackberry, Nike, Dolce & Gabbana, BMW, Guinness, Sky ja Microsoft, muutamia mainitaksesi, näet miksi Funkrush menee vahvuuteen jokaisen julkaistun kokoelman kanssa .

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *