Viikoittainen uutispäivitys

, kuten nämä viestit? Seuraa meitä Twitterissä tai Facebookissa – Tämä on muokattu versio lukemastamme! (Tweet myös, jos kuulemme hyvästä myynnistä Corporttedeals Twitter -syötteemme kautta.) Saksan Jalkapallomaajoukkue Paita Voit myös seurata meitä Pinterestissä, Instagramissa tai RSS -syötteessämme. Ajattele, että on vaikeampaa löytää laadukkaita työvaatteita viime aikoina? Et ole yksin, kuten Fashionistan Lauren Sherman kirjoittaa; Hän onnistui kuitenkin pyöristämään seitsemän myyjää (tarjoamalla valikoiman hintoja), jotka ovat edelleen ammattilaisten lähteitä. P.S. Älä missaa Katin lainauksia!
Huffington Postin mukaan vaikkakin mukavat korkokengät työhön on olemassa, jotkut tunnetut näyttelijät suutelevat korkokenkiä hyvästit. Onko kukaan teistä vannonut heidät myös?
Atlantti tarkastelee sitä, kuinka naiset voivat pidättää itsensä, koska heillä ei ole luottamusta kykyihinsä ja pätevyyteensä; Esimerkiksi lukuisia meistä ei hae työtä, ellemme täytä Montpellier HSC Paita huomattavia vaatimuksia 100%. (Kuulostaako se sinulta vai valitsetko vain sen?)
Forbes vertaa yrittäjiä ja naisia, jotka ovat yrittäjiä ja koskettavat myös muutamia pisteitä naisten työssä työskentelevistä: Neljä malli, joka on tiedettävä Joan Ghanan Jalkapallomaajoukkue Paita C. Williamsin ja Rachel Dempseyn kirjoittanut. Samaan aikaan Washington Postilla on kappale yhdeltä kirjoittajalta siitä, kuinka naiset ovat liian tyypillisesti juuttuneita “toimistotyötöihin”.
NYT pohtii naisia, jotka yrittävät saada takaisin ”sanoja, jotka lepäävät” – kuten tiedät, “ladylike”.
PopSugar Smart Living antaa sinulle ehdotuksia kuuden yleisen “vaikean” työtoverin tyypin käsittelemisestä. (Täällä Corporettessa olemme puhuneet mikrohallitsevista pomoista, vihamielisistä menttoreista ja seksistisistä nykistä vain muutamia mainitakseni.)
Me kaikki tiedämme, että naiset elävät yleensä pidempään kuin miehet, mutta mitä se merkitsee elämääsi parhaiten? NPR puhui äskettäin sosiaaliturvakomissaarin Carolyn Colvinin naisista ja eläkesuunnittelusta.
Pidemisestä asumisesta, nälkäinen tyttö tarjoaa useita hyödyllisiä ehdotuksia natriumin alentamiseksi ruokavaliossa.

Corporette News: Pysy kuulolla ensi viikolla suuresta ilmoituksesta! (Olen psyykkinen!) Kaipaisimmeko mitään? Lisää heidät tänne tai lähetä ne osoitteeseen news@corporette.com. Kiitos! Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on kehitetty tarjoamaan meille mahdollisuuden ansaita maksuja linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *