Obi -vyö on edelleen parhaiten trendi nyt, tarkista nämä käsitteet tarkalleen kuinka muotoilla ne muoti -lisävarusteena?

EcochicDesignaward.com

Etkö ole mieluummin perehtynyt tähän muotiasusteeseen? Tai yleensä näemme Internetissä tai offline -myymälässä, mutta et kuitenkaan ymmärrä nimeä? Tämä on Obi -vyö! Pohjimmiltaan Obi -hihna on leveä puolivälivyö, jota käytetään tyypillisesti käytettäessä niitä kimonon kanssa.

Nyt lukuisat muotivaikuttajat tekevät kuitenkin joitain OBI -kehitystä lisävarusteiksi, joita voidaan käyttää päivittäisiin asuihin. Obi -vyökuvio on räätälöity nyt, joten se on paljon puettavissa kaikenlaisille tyyleille. Joten vaikka et käytä kimonoa, voit myös käyttää Obi -hihnaa eri tilanteisiin.

ShopNewlook.com

Koska Obi -vyö on edelleen trendikäs nyt vuonna 2022, on vaikeaa, jos emme kokeile tätä Obi -vyökuviota, samoin kuin sekoittamatta ja sovittamatta muita perustavanlaatuisia muotituotteita. Löydä meihin, ainutlaatuinen muotoilu tarjoaa paljon enemmän erottuvan ilmeen. Esimerkiksi, kun menet toimistoon perustavanlaatuisilla työvaatteilla, voit käyttää Obi -vyötä varmistaaksesi, että muotityylisi on tyylikäs. Seuraava tapa, tarkista nämä käsitteet tarkalleen kuinka muotoilla ne muoti -lisävarusteena!

muotitiedot.com

elleuk.com

Alexandra Lapp

Liinavaatteet obi hihnan luonnollinen pellavavyö

Neza Studio Black Pellavavyö

Beige leveä vyö

Uusi Viktor Sabo Special Kanadan käsintehty OBI

Obi -nahkavyö

Kukka -vyö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *