Noiranca-vegaaniset käsilaukut julkaisevat uuden kokoelman: Kyse on naispuolisuudesta ja ylellisyydestä

, jotka ovat eniten aihevalintoja, Eco-Brands Fashion on yksi suosikki aiheistamme, mikä on meille ihanteellinen tilaisuus luoda minimaalinen ja varmasti kestävä vaatekaappi .

Noiranca, muotipussien tuotemerkki, jolla on periaatteet ja tavoitteet, jotka ovat sitoutuneet ympäristön suojelemiseen, tarkoittaa myös ainutlaatuisuutta, kestävyyttä ja voimaantumista, ja ne kirjoittavat uudelleen ydinelementit, jotka tekevät klassisia laukkuja jäljitettävyyden, läpinäkyvyyden ja positiivisen kulutuksen käsitteillä.

Heidän uusimmissa kokoelmissaan on viisi uutta laukkua, joissa on ajattomia ja tyylikkäitä siluetteja, jotka omaksuvat monimuotoisuuden ja antavat naisille hahmojen ja taustan. Frida TSG 1899 Hoffenheim Paita Kahlon, Miriam Makeban, Lisa Lyonin, Althea Gibsonin ja Georgia O’Keeffen innoittamana Noirancan uusimman 2022 -kampanjan “Cyberfemme” pyrkii muodostamaan yhteyden naisten vaikutusmahdollisuuksien, vahvuuden ja monimuotoisuuden kanssa.

Ylellisyyden ja ajattomuuden avulla tämä kokoelma osoittaa brändin vision sekoittaa käsityöläisiä käsityötaitoa ja kestävyyttä yhdeksi. Kyberfeminismin voima virtaa tämän uuden kokoelman läpi tyylikkäällä uudella mallilla, joka on valmistettu PETA: n hyväksymällä vegaanisella nahkalla, joka on valmistettu 58% kierrätetyllä materiaalilla. Emme pelasta vain eläimiä, vaan myös positiivisen vaikutuksen vihreämmälle planeetalle.

Hyvä uutinen on, että tämä tuotemerkki luo aina korkealaatuisia laukkuja monissa muodoissa ja malleissa. Vegaanipussit ovat usein paljon kestävämpiä kuin nahkalaukut. Voimme ostaa missä tahansa hintakohdassa, mutta meidän pitäisi tehdä tutkimusta ennen ostoksen tekemistä. Noiranca kutsuu kuluttajia ostamaan harvemmin Sporting CP Paita nauttien pitkäikäisistä tuotteista. Noiranca -kokoelma on ympäristöystävällisissä standardeissa ja tavanomaisessa käsityössä vegaanisahkapussien malleihin.

Katso myös

Hiukset, kauppa ja tyyli
Parhaat hiustenkuivaaja harjat, jotka sinun pitäisi ostaa parhaiten nyt

Katso kaikki 5 kokoelmaa äskettäin lanseerattu ja saatavana paikan päällä!

Miriam – Miriam Makeban “runollinen aggressio” inspiroima

Althea – Alfa Power -konseptin inspiroima Althea –

Lisa – Lisa Lyonin inspiroima kovaa herkkyyttä

Frida – Frida Kahlon Valencia Paita inspiroima monimutkaisuuden voimalla

Georgia – Georgia O’Keeffen inspiroima kukkiva villikukka

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä kokoelma esittelee meille kestävyyden ja raa’an luovuuden, joka on varmasti raikasta ilmaa nopean muodin kaaoksen ja kaikkien sen mukana tulevien kulkevien viilien kaaoksen keskellä. Pysy ajan tasalla heidän uusista kokoelmistaan seuraa Noirancaa Instagramissa ja miettiä valintojasi lisätäksesi ostoskoriin!

Kaikkein houkuttelevimmat hiustyyliset ideat hienolle illalliselle

hiusten muotoilu illalliselle on osa hauskaa, sotkuista puoli-bunia tai tyylikästä jopa kiiltävää poninhäntä, joka sopii jokaiselle kasvomuodolle.

muoti-
Joten jos keskityt päivämääräyösi suunnitteluun ja sitten suunnitteluprosessin viimeisessä vaiheessa huomaat, että on Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita jotain, jota et ole edes ajatellut – hieno illallinen! Tai niille, jotka isännöivät illallisjuhlia kiitospäivää varten, jos jo asetat Ateria ja kodinsisustus, tarvitset FC Utrecht Paita vain imartelevan kampauksen, joka parantaa ulkonäköäsi häiritsemättä kykyäsi liikkua kodin ympäri.

anisasojka
Se on vanha perinne, ja sinun on tuetko sitä vai ei, mutta jos sinusta tuntuu, että se on jotain, sinun pitäisi selvittää vain antaaksesi kahdelle perheelle mahdollisuuden tutustua Etelä-Korean Jalkapallomaajoukkue Paita toisiinsa paremmin, on paljon tehtävää.
Nyt olemme koonneet melko uskomattoman gallerian, joka on täynnä houkuttelevimpia kampausideoita hienoa illallista varten. Ne ovat melko helppoja, mutta tyylikkäitä, joten et vietä tunteja tekemällä niitä salonkiin tai yksin. Katso!

muoti-
zlata_li
paola_cossentino
Lale.temori
Juliadamon
audreyannej
anisasojka

Bigg Boss 7 Grand Finale: Gauhar Khan ja Tannishan tyylilausunto

On aika tuoda juhlapopperit ja laittaa tanssikengät! Bigg Boss 7: n kovat fanit odottivat innokkaasti katsomaan, kuka voittaa uskomattoman palkintorahat-hyvin, kaikkien suosikki. Gauhar Khan, joka ei vain voittanut tehtäviä, myös varasti sydämiä ympäri maata.

Gauharin voitto Bigg Boss 7: ssä on yhdistelmä hänen kovasta työstään, luottamuksesta, glam-osamäärästä ja pudotuskuolleen kauniista ulkonäöstä. Hän on ollut tyylikkäin ja trendikkäin kilpailija Bigg Boss 7: n talossa palavilla punaisilla pouteillaan, upeilla neonilla ja pitkillä tresseilla.
Gauhar upeassa hopeapukuissa
Kun Gauhar Khanin ja Sangramin välinen yhdistelmä oli lähellä, se oli todella kynsien pureva ja jännittävä kokemus. Gauhar näytti tuikkeelta selkänoton, riipuskaula hopeapuku lihavoidulla rakolla. Pitsipulla ja selkänoton muotoilu, mekko korosti hänen hahmonsa ja toi käyrät esiin. Hänen hiuksensa näyttivät kauniilta sen pitkässä silkkisessa suorassa avatarissa.

Selkeän ilmeen Eintracht Frankfurt Paita teki hänen silmänsä vilkaisemasta onnellisuudesta ja kauniista vaaleanpunaisesta poutista, josta tuli leveä, upea hymy. Hän varusti sen tyylikkäästi upeilla terävillä korkokengillä, yksin rannekkeella ja kattokruunukorvakoruilla. Prett -vaaleanpunaisten huulten, Kohl -reunustavien silmien ja pitkien ripsien kanssa hän näytti loistavalta ja ylimmän tyylin kuvakkeelta.

Tannisha Pink: Fusion Style

Toisaalta Tannisha Mukherjee, joka oli sijoittunut, oli pukeutunut fuusiotyylin lattiapituuspukuun. Korsettityylin vaaleanpunaisella asulla oli pitkä virtaava rakenne ja leveä rako paljastaakseen sopivat mustat housut kauniilla tavanomaisella reunalla. Hän käytti valtavia roikkuja, vähän hopea -bindi ja Pink Rouge, joka antoi hänen ominaisuuksilleen pehmeän punastuksen. Hänen hiuksensa päästiin irti kauniissa kiharassa, joka oli heitetty hänen hartioidensa yli. Asun valinta olisi kuitenkin voinut olla parempi finaalille ottaen huomioon se, että hän oli juoksijoita ja se oli viihdyttävän Bigg Boss 7 -kauden suuri finaali.
[SC: Mediad]

Kun taas Gauharilla ja Kushal Tandonilla oli oma osuutensa söpöistä, romanttisista hetkistä. Meidän on sanottava, että he tekevät melko hyvännäköisen parin Gauharin luontaisen tyylin ja Japanin Jalkapallomaajoukkue Paita Kushalin hyvän Vissel Kobe Paita ulkonäön kanssa. Tässä on joitain hetkiä näyttelystä, jossa rakastamme Kushalia ja Gauharia näyttämään uskomattomalta ja lumoavalta yhdessä:

Rakastamme Kushal- ja Gauhar -paria heidän merkittävästä kemiasta, upeasta tyylistä ja muotilauseestaan. Suuressa finaalissa heidät nähtiin jakavan intiimiä halauksia ja kauniita hetkiä Gauharin voiton jälkeen!
Kuka oli suosikkisi tyylikäs ja rakastettava Jodi Bigg Boss 7: n talosta?
Kuvien lähde: pinterest.com