Noiranca-vegaaniset käsilaukut julkaisevat uuden kokoelman: Kyse on naispuolisuudesta ja ylellisyydestä

, jotka ovat eniten aihevalintoja, Eco-Brands Fashion on yksi suosikki aiheistamme, mikä on meille ihanteellinen tilaisuus luoda minimaalinen ja varmasti kestävä vaatekaappi .

Noiranca, muotipussien tuotemerkki, jolla on periaatteet ja tavoitteet, jotka ovat sitoutuneet ympäristön suojelemiseen, tarkoittaa myös ainutlaatuisuutta, kestävyyttä ja voimaantumista, ja ne kirjoittavat uudelleen ydinelementit, jotka tekevät klassisia laukkuja jäljitettävyyden, läpinäkyvyyden ja positiivisen kulutuksen käsitteillä.

Heidän uusimmissa kokoelmissaan on viisi uutta laukkua, joissa on ajattomia ja tyylikkäitä siluetteja, jotka omaksuvat monimuotoisuuden ja antavat naisille hahmojen ja taustan. Frida TSG 1899 Hoffenheim Paita Kahlon, Miriam Makeban, Lisa Lyonin, Althea Gibsonin ja Georgia O’Keeffen innoittamana Noirancan uusimman 2022 -kampanjan “Cyberfemme” pyrkii muodostamaan yhteyden naisten vaikutusmahdollisuuksien, vahvuuden ja monimuotoisuuden kanssa.

Ylellisyyden ja ajattomuuden avulla tämä kokoelma osoittaa brändin vision sekoittaa käsityöläisiä käsityötaitoa ja kestävyyttä yhdeksi. Kyberfeminismin voima virtaa tämän uuden kokoelman läpi tyylikkäällä uudella mallilla, joka on valmistettu PETA: n hyväksymällä vegaanisella nahkalla, joka on valmistettu 58% kierrätetyllä materiaalilla. Emme pelasta vain eläimiä, vaan myös positiivisen vaikutuksen vihreämmälle planeetalle.

Hyvä uutinen on, että tämä tuotemerkki luo aina korkealaatuisia laukkuja monissa muodoissa ja malleissa. Vegaanipussit ovat usein paljon kestävämpiä kuin nahkalaukut. Voimme ostaa missä tahansa hintakohdassa, mutta meidän pitäisi tehdä tutkimusta ennen ostoksen tekemistä. Noiranca kutsuu kuluttajia ostamaan harvemmin Sporting CP Paita nauttien pitkäikäisistä tuotteista. Noiranca -kokoelma on ympäristöystävällisissä standardeissa ja tavanomaisessa käsityössä vegaanisahkapussien malleihin.

Katso myös

Hiukset, kauppa ja tyyli
Parhaat hiustenkuivaaja harjat, jotka sinun pitäisi ostaa parhaiten nyt

Katso kaikki 5 kokoelmaa äskettäin lanseerattu ja saatavana paikan päällä!

Miriam – Miriam Makeban “runollinen aggressio” inspiroima

Althea – Alfa Power -konseptin inspiroima Althea –

Lisa – Lisa Lyonin inspiroima kovaa herkkyyttä

Frida – Frida Kahlon Valencia Paita inspiroima monimutkaisuuden voimalla

Georgia – Georgia O’Keeffen inspiroima kukkiva villikukka

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä kokoelma esittelee meille kestävyyden ja raa’an luovuuden, joka on varmasti raikasta ilmaa nopean muodin kaaoksen ja kaikkien sen mukana tulevien kulkevien viilien kaaoksen keskellä. Pysy ajan tasalla heidän uusista kokoelmistaan seuraa Noirancaa Instagramissa ja miettiä valintojasi lisätäksesi ostoskoriin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *