Suunnittelijat ovat heidän omat mestarinsa

On erinomaista, mitä lahjakas suunnittelija voi tehdä. Suunnittelussa kaikilla on mielessä tietty kuva, mutta kaikki eivät pysty siirtämään näitä asioita todellisiksi kuviin. Täältä tulee taiteilijoiden panos. Mukautettu muotoilu on paljon monimutkaisempi, koska lopputuloksen on tyydytettävä asiakas ensinnäkin, vaikka koko työn tekisi suunnittelija. Uskon, että malleja on aliarvioitu, ja jotkut asiakkaat pitävät suunnittelijoita, kuten heidän “henkilökohtaiset taiteilijat”. Joskus he vain sanovat … ”Haluan sinun muuttavan sitä ja lisäät sen ja lisäävät sen … ja jos pidän siitä, miten se tulee, maksan sinulle” ja he eivät usko, että nuo muutokset saattavat tulla vain vähän kunnioitusta suunnittelijalle. Mukautettujen mallien suhteen on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten kuinka monta käsitettä on esitettävä, kuinka monta tarkistusta vaaditaan, kuinka paljon tutkimusta tarvitaan, liiketoiminnan koko ja niin edelleen. Paras tapa selvittää, kuinka paljon räätälöity muotoilu maksaa, on saada tarjous suunnittelijalta itse. Identiteetin kehittäminen, kuten kaikki muut ammattitaitoiset palvelut, vie aikaa ja asiantuntemusta. Tätä aikaa ja tietoa on arvostettava riittävästi. Kun asiakas vaatii suunnittelijaa luomaan jotain, joka on lähellä hänen odotuksiaan, suunnittelija kohtaa todellisen haasteen. Jos suunnittelija luo kuvan, johon asiakas on tyytyväinen, tyytyväisyys tulee molemmista osista.
Ihmiset eivät ymmärrä, kuinka tärkeä hyvä muotoilu on ja kuinka arvokasta se on heidän liiketoimintaansa tai projektiinsa. Olen nähnyt esimerkiksi monilla kilpailusivustoilla, että tuloksena olevat mallit eivät aina ole sitä, jota voit odottaa. Joistakin syistä mallit eivät pääse asiakkaan odotukseen, koska hän ei maksa ponnisteluista, ja tietysti, kun tarjottu hintaa ei edes taata, saatat vain olla tunne, että työskentelet turhaan, tai, Sanotaan se muuten, kokea suunnittelussa. Saanen näyttää sinulle esimerkkejä räätälöityistä t-paitamalleista, jotka eivät ole tarkalleen ammattimaisia. Jos aiot tulostaa sen tai edes käyttää sitä, sinun on tehtävä siitä ainakin hyvännäköinen ja sopiva toiveihisi.
T-paidan toisella puolella ammattimaisten suunnittelijoilla on todellinen suunnitteluprosessi, joka sisältää tutkimusta, luonnostelua, käsitteellistämistä ja pohdintaa, ja siksi he veloittavat heidän työstään heijastavan palkinnon. Tässä on joitain esimerkkejä, ja voit tehdä vertailun nyt sellaisiin, joihin olen puhunut aiemmin.
Vector-Artdark Graphicst-shirti’m yrittää sanoa, että suunnittelijan työ on arvostettava paljon enemmän, että se on nyt, suunnittelijat eivät ole asiakkaan käytettäessä, he ovat paljon mielikuvituksellisempia ja sen ulkopuolella, paljon kykenemättä siirtämään ajatuksia ja virtuaalikuvat todellisiksi. Joten, jos olet suunnittelija ja tiedät, että sinulla on kykyjä, jatka hyvää työtä, mutta älä anna asiakkaiden aliarvioida sinua. Asiakkaan ei tarvitse arvioida, kuinka arvokas suunnittelijan työ on, suunnittelijan tehtävänä on saada asiakas ymmärtämään, miksi heidän työnsä on niin arvokasta.

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *