On pieni budjetin suunnitelma: Voit silti avata henkilökohtaisen etikettivaatteiden linjan

, joilla on pieni budjetti -suunnitelma: Voit silti avata henkilökohtaisen etikettivaatteen linjan
20.05.2018, julkaissut Alanic Global
Yksityinen etiketti oli silloin, kun suurille vähittäiskauppiaille varattu korkopinta -ala on ääretön budjetti. Viimeaikaisten muutosten vuoksi vähittäismyyntimaisemassa henkilökohtainen etiketti on nyt järkevämpi pienemmille jälleenmyyjille ja myymälöiden omistajille.

Yksityisten etikettituotteiden takana oleva leima on kaikki hemmottelevia. Suunnittelu, hankinta sekä asiakaskunnalle räätälöityjen tuotteiden tuottaminen ovat helpompaa kuin koskaan. Nämä ovat vain muutamia syitä, miksi henkilökohtainen etiketti on noussut vuodesta 2008, ja kasvaa edelleen. Puolet markkinoilla tarjottavista tuotteista tuo omat henkilökohtaiset etikettitunnisteet.

Tekijät onnistuneessa henkilökohtaisessa merkinnässä valmistuksessa
Yksityinen etiketti tarjoaa vertaansa vailla olevan määrän innovatiivista hallintaa vähän. Etkö löydä täydellistä kenkiä myymäläsi? Tee se ja merkitse se omalla etikettilläsi. Ei ole mitään syytä, että myymäläsi ei pitäisi myydä kotibrändin jalkineita. Tässä on opas henkilökohtaiseen etiketin menestykseen.
Yksityinen etiketti on sopivin tuotteille, jotka voidaan tuottaa tiukalla rutiinilla säilyttäen korkeat korkealaatuiset standardit. Henkilökohtaisten merkintöjen tukkuvaatteiden valmistajien on kyettävä takaamaan vähittäisasiakkailleen luotettava, oikea-aikainen toimitus.
Lisäksi niiden on oltava monipuolisia riittäviä tuotannon kasvattamiseksi nopeasti kysynnän lisäyksien tyydyttämiseksi tai tuotteen formulaation muuttamiseksi vähittäiskauppiaiden toiveiden mukaan. Vähittäiskauppiaat etsivät valmistajia, olivatpa ne suuria tai pieniä, joita arvostetaan aloillaan. Melko nuoressa yrityksessä omistajien oma maine voi kuitenkin kompensoida yrityksen lyhyen kokemuksen. Joten jatka asiakkaidesi hankkimista.

Alanc maailmanlaajuisesti · on alhainen budjetin suunnitelma: Voit silti avata henkilökohtaisen etikettivaatteiden linjan
Hinta on vielä yksi tärkeä osa menestyvää henkilökohtaista merkinnän valmistusta. Kustannuksia on verrattava nimimerkkien kilpailulle samalla kun myös valmistaja että jälleenmyyjä voi ansaita rahaa. Yleensä tukkumyynnin henkilökohtaiset etikettivaatteiden myynti tarjoaa suuren määrän kuitenkin tiukat marginaalit, joten kustannuslaskelmat ovat tärkeitä. Lisäksi vähittäiskauppias yleensä odottaa näkevänsä henkilökohtaisten etikettituotteiden tulomarginaalin, joka on 8–10 prosenttia korkeampi kuin se saa nimimerkkeillä. Laskettaessa henkilökohtaisten etikettituotteiden lopullisia myyntikustannuksia valmistajien on varmasti mietittävä kaikenlaisia ​​kustannuksia, jotka aiheutuvat erityisesti henkilökohtaisesta etikettilinjasta. Ne voivat sisältää tuotteen räätälöinnin vähittäiskauppiaan eritelmien tyydyttämiseksi tai erityisten pakkausten suunnittelun jokaiselle jälleenmyyjälle.
Henkilökohtaisten etikettituotteiden mainontaohjelma koostuu kahdesta osasta: vähittäiskauppiaiden kanssa tehdyt sopimukset, jotta he olisivat toimittajansa tietylle tuotteelle ja auttamaan jälleenmyyjää mainostamaan kyseistä tuotetta lopulliseen kuluttajaan. Jos pienellä yrityksellä puuttuu taitoa vähittäiskauppiaiden kanssa, on mahdollista palkata jakelijoita tai konsultteja, jotka ovat erikoistuneet tukkumyynnin henkilökohtaisten etikettien vaatteiden myyntiin. Erityisen tärkeää on määrittää varastossa pidettävä pakkausmäärä, koska tietyn jälleenmyyjän etiketin lisäpakkauksista tulee hyödytöntä, jos tarjous kuuluu.

Tunnisteet:
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat
yksityinen etikettivaatteet
Yksityiset etikettivaatteet valmistajat
yksityinen etiketti tukkumyynti
Tukkumyynti henkilökohtaiset etikettivaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *