3 vaatekappaletta, jos myymälä on oltava, jos se on Las Vegasissa!

3 vaatekappaletta, jos myymälä on oltava, jos se on Las Vegasissa!
13.05.2019, lähettänyt Alanic Global
Las Vegas – Sin City.

Tunnettu räikeästä tyylistään ja ylimääräisyydestään ja seisoen korkeana Mojaven autiomaassa, tämä on paikka, jossa kaikki rikkaat ja voimakkaat, päivittäiseen ja keskinkertaiseen, tulevat noppaa. Kirjaimellisesti.

Vegasissa on vähän maailman hienoimpien kasinoiden ja hotellien hotellit. Jopa kaupungin vaatteiden vähittäiskauppiaille on välttämätöntä, että he kiertävät noppaa oikealla kädellä.

Tänään aiomme katsoa 3 parasta vaatteita, jotka jokaisella Las Vegasin vähittäiskaupassa on oltava. Haluatko selvittää?

Katsotaanpa:
1. Tuxedo
Yllättävistä hääistä korkean rullapöydän pöydälle näyttää olevan Las Vegasin yhtenäinen miesten ja syystä. Jos olet vaatteiden jälleenmyyjä liiketoiminnassa ja työskentelet Sin Cityssä, teline, joka on täynnä smokkivaihtoehtoja, toimii ehdottomasti sinun eduksesi.

Ota vain yhteyttä tukkuvaatteiden valmistajiin ja selvitä, mikä on oikea laatu tuxien suhteen.
2. Iltapuku
Jos sinulla on tux, niin iltapuvun pitäisi tulla käsi kädessä. Haluatpa täydellisesti puhallettuja barbie -mekkoja tai lämmin reiden rakoja tai molempia, valinta on todella sinun. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on ottaa yhteyttä USA: n vaatteiden toimittajiin ja saada lisätietoja!

Iltapukuissa on erilaisia ​​tyylejä, ja enemmän erilaisia ​​lajikkeita varmistaa vain paremman myynnin. Joten varmista, että valitset enemmän kuin vain tyypin, koska naiset pitävät heidän lajikkeestaan ​​pukeutumisen suhteen.

3. Radapuku
Okei, tämä ei ehkä ole tavanomaisin vaatteiden vaatekaide Las Vegasille, mutta se varmasti toimii erittäin hyvin. Raitapuku tunnetaan joustavuudestaan ​​ja mukavuudestaan, jotka molemmat vetoavat miehiin ja naisiin, jotka eivät halua kääntyä kuten James Bond -hahmot.

Tärkeitä pukuja on löydetty erilaisia ​​tyylilajeja ja jos valitset tukkuvaatteita Las Vegasin valmistajasta, olemme melko varmoja, että olet ehdottomassa herkuttelussa.

Jos et vieläkään tiedä, mikä tyyppi on paras, katso vain räppari Draken kokoelma – juuri sitä rento ihmiset haluavat pitää sen alhaisena ja silti erittäin tyylikkään!

Nämä ovat 3 vaatteita, jotka sinulla on oltava kokoelmassasi, jos aiot rokottaa vähittäiskaupan tuloja Las Vegasissa. Vaikka mikään ei ole täällä todella ennustettavissa, sinun on muistettava sen lopullinen motto:

“Mitä tapahtuu Vegasissa, pysyy Vegasissa”

Tunnisteet:
vaatemerkki
vaatetuslinja
Vaatteiden toimittajat USA
tukkuvaatteet Las Vegas
tukkuvaatteiden valmistajat
tukkuvaatteiden toimittajat
tukkuvaatteiden toimittajat USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *