Luettelo vaatteista, jotka sisällytetään kesätyöhön vaatekaappisi

vaatekappaleen luettelo, joka sisältyy kesätyöhön vaatekaappiin
01.07.2019, lähettänyt Alanic Global
Naisilla on taipumus jäädä ideoihin, kun heidän on valittava vaatekappaleita ihanteelliseen kesäkeskeiseen työvaatekaappiin. He joko yleensä valitsevat sellaiset kappaleet, jotka ovat liian tylsää tai pysyvät variantteissa, joilla ei ole vetoomusta. Siksi, jotta voit valita kauden ihanteelliset työvaatteet, olemme kuratoineet luetteloa, joka koostuu jännittävistä asujen kappaleista.

Itse asiassa myyjät, jotka haluavat yllättää asiakkaitaan kesällä, voivat ottaa yhteyttä huolestuneeseen tuottajaan ja suunnitella omat vaatteet. Samaan aikaan lue alla olevasta blogista tietääksesi paljon enemmän samasta.

Pitkät shortsit
Shortsit eivät sovellu toimistoon, paitsi kesäisin. Vaikka Bermudan shortsien moderni versio on ihanteellinen käytettäväksi toimistolle, etenkin ylisuurilla pukuilla. Voit joko valita klassisia neutraaleja tai tehdä lausunnon kirkkaanvärisillä sävyillä, kuten punainen, sininen ja jopa keltainen.

Yhdistä se alastonpumppujen kanssa ulkonäön loppuun saattamiseksi.
Apuohjelmapuku
Hyödyllisyysvaatteiden suuntaus on vahva tänä kesänä. Nämä hyötykattilapuvut ovat ihanteellisia työpaikalle, varsinkin jos yhdistetään parhaiden jalkineiden kanssa. Nämä ovat luonteeltaan erittäin kevyitä, ja värit, kuten beige, valkoinen ja norsunluu, ovat suosittuja vuosituhansien keskuudessa.

Ihannetapauksessa kengät, voit joko käyttää paria lausunto -lenkkarit tai tarttua vintage -ruskean polven pituuskenkäyn.

Virtaushameet
Kesän suosikkivirtaiset hameet eivät ole vain päivät ja brunsseja. Voit yksinkertaisesti käyttää näitä naispuolisia hameita toimistoon pariliitoksella Oxford -paidan kanssa. Jos haluat jazz-asuun, valitse satiinipusero T-paidan sijasta, jotta ulkonäyttö on täydentää.

Kengän suhteen voit joko valita strappy -sandaalit tai tarttua pariin tupsutettuja korkokenkiä ulkonäön loppuun saattamiseksi.

Yritysten omistajat, jotka haluavat sisällyttää laadukkaita vaatteita kauppaansa, voivat ottaa yhteyttä yhteen alan suosituista tuottajista. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on selata erillistä vaatteiden kokoelmaa ja ilmoittaa tukkumyymälöiden vaatimukset asiakaspalvelun tiimille.

Tunnisteet:
Suunnittele omat vaatteet
Suunnittele omat vaatteet USA
Tee omat vaatteet
tukkumyyntivaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *