Photoshop -opetusohjelma – Väri piirustus

Löysin todella mahtava opetusohjelma mentores.com -sivustolta tarkalleen kuinka värittää piirustuksesi ja olen erittäin iloinen voidessani arvioida sitä ja jakaa hienoja tietoja teidän kanssa T-paitotehoiset fanit!
Tiedät, että graafisena on ehkä paras tehtävä maailmassa. Heck, tämä ei ole edes työ, se on harrastus, rentoutumismenetelmä. Ok, ok, voit niin nopeasti puhelun kutsua sitä työhön, mutta kuten aiemmin totesin, se on maailman paras pirun tehtävä. Taiteilijana oleminen on erittäin vaikea asia.
Tarkastelen joskus pöytätovereitasi ja ihailen heidän innostustaan ​​siitä, mitä he tekevät. Vain taiteilija voi verkossa sellaisenaan sekä teoksellaan että taiteella.
Juuri siksi päätin näyttää sinulle graafisia harrastajia saatavana joitain siistiä tekniikoita, jotka olen löytänyt sivustolta, josta puhuin aikaisemmin.
Useimmat ihmiset kysyvät itseltään tämän kysymyksen: ok, sain itselleni piirustuksen, kuinka helvettiä aion värittää sen? No, on olemassa useita vaiheita, jotka sinun tulisi suorittaa, kun pelaat Photoshopilla. Olen varma, että jokainen hieno suunnittelija ymmärtää nämä vaiheet, en aio kerätä teoriaa juuri nyt … miksi? Koska se on kevään alku ja tunnemme kaikki taiteelliset sisällä sekä kaikki välitämme lopullisesta tuloksesta.
Vaikka yritämme olla tuomitsematta tai ilmoittamatta vektoritaiteesta sekä väreistä ja kaikesta siitä, minä ja työpöytäkumppanit eivät voi auttaa itseämme: Näytämme sinulle joitain esimerkkejä tarkalleen kuinka värjätä piirustus. Se on kaikki erittäin yksinkertaista.
Joten juuri näin ensimmäisen kuvan pitäisi näyttää:
Musta sekä valkoiset näytteenotot Tämä tuntuvat sinulle valmistetulta kappaleelta? Meille se ei todellakaan ole. Aloitetaan sitten tämä Photoshop -opetusohjelma jo:
Hieman värit, joidenkin värejen kanssa hänen pitäisi tehdä temppu. Se tarjoaa hänelle vähän syvyyttä.
Photoshop -opetusohjelma, mistä varjosta? Eikö se näytä mukavammalta tällä tavalla?
Shadeorrrr … voit leikkiä väreillä ja käyttää niitä haluamallasi tavalla! juuri näin:
Photoshop -opetusohjelma ja jos olet todella tässä, voit muokata värejä jälleen kerran ja tarjota hänelle zombie -ilme.
Zombiesee -ihmiset? Voit leikkiä väreillä kuitenkin! Kaikki riippuu mielikuvituksestasi, samoin kuin kaikenlaisia ​​haluamiasi vektorityylejä!

0/5 (0 arvostelua)

Miehet tarkistavat vaatekaappisi tänä talvikaudella 2018: Muutamia vinkkejä!

Miehet tarkistavat vaatekaappisi tänä talvikaudella 2018: Muutamia vinkkejä!
22.12.2014, lähettänyt Alanic Global
Hitaasti hiipiminen talvikauden kaudelle on kuin raikasta ilmaa, mutta kyse on valmistautumisesta vastaamaan askelta synkkään, hauduttavaan tunnelmaan! Värien ja kerrosten lisääminen asuun on parasta tehdä chill tyylikkäästi. Kaikki komeat hunkit, joissa on suave -ilme ja tyhjennetty vartalo, voivat saada pään kääntymään, jos ne voivat pölyttää parhaan talvikauden maalinsa ja vetää sen pinoista, tehdä parhaiten sekoitusta, joka sopii huiviin, takkeihin, hattuihin. Vaatekaappi on makeoverin arvoinen, juuri niin kuin ulkonäkösi!
Mieti kerros, ojaa inspiroimattomat kerrokset
Voit käyttää Puffa -takkiasi työpaikallesi, vähän pussit valitsemasi pukuun, jota yleensä pidät epävirallisissa kokouksissa tai retkissä. Vaihda sisä- ja ulkokerroksesi talvikauden retkistäsi paljon enemmän!
Ole rohkea, ole epäopologeettinen
Koulupäivät-näkökulmasi voi saada takaisin- ja se voi tehdä sinusta näyttämään dandyltä- kyllä, kuulit sen oikein! Valitse samat tylsät neulotut talvikauden asemat, kuten kuvioidut huivit, nörttipaput, jalkalämmittimet ja paljon muuta. Jos valitset trendikkäiden tavan ja valitset viileät värit, kuten sammalvihreä, tummanharmaa, vaalean orangey sävyt, tummansininen tai samppanjaväri- voit varmasti voittaa näyttelyn! Chuck -motiivi, erittäin kirkkaat värit, jotka ovat silmille rypistyviä. Jos etsit monimuotoisuutta, koputa sitten räätälöity vaatteiden valmistaja, ihanteellinen määränpää harjoittaaksesi irtotavarana ostamista tukkuhintaan!

Astua ulos saappaat
Talvi ja saappaat ovat erottamattomia, ja jos et ole pinottu polvea saappaat, nahkaiset, talvikauden metsästyskengät, karibu -saappaat ja vastaavat, talvi -ilmeesi ei voi olla täydellinen. Anna broguesi tauko ja valitse armeijan saappaat paljon tarttuvilla pohjalla, jotka tekevät kävelystä jäisillä jalkakäytävillä.
Aurinkolasit voivat olla myös talvikauden lisävaruste
Vaikka kesä ja aurinkolasit ovat synonyymejä, talvikausi ei tarkoita, että aurinkolasit eivät ole valmiita peittämään silmäsi! Tunsitko, että auringonsäteet lumisateiden jälkeen ovat toisinaan sokeat? Miksi et kokeilisi aurinkolaseja? Valitse kuitenkin neutraalit, mykistävät sävyt kirkkaiden sijasta!
Olla huolimaton, mutta tyylissä
Ulkona lyöminen ei tarkoita, että annat hupparit, hupparit, vanhat teesit, isä-farkut. Joukkue se paljon hienostuneempia kappaleita, jotka heijastavat parasta ilmettä! Kehotyypin, tyylin ja persoonallisuuden tunteen sovittaminen, talvikauden vaatteiden noutaminen ylimmästä tuottajalta ja räätälöityyn tapaan on erittäin uskottava vaihtoehto! Valitse talvikausi räätälöityjä vaatteita ja ota komea jako -lovi korkeammalle!
Tunnisteet:
Parhaat räätälöidyt vaatteet Houstonissa
mukautetut vaatteet
Mukautetut vaatteiden suunnittelijat
Mukautetut vaatteet valmistajat
Mukautetut vaatteet USA
räätälöity vaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Tärkeitä asioita, jotka on tiedettävä menestyvästä sublimaatioyrityksestä

välttämättömistä asioista, jotka voidaan tietää menestyvästä sublimaatioliiketoiminnasta
25.3.2019, lähettänyt Alanic Global
Sublimointi on suosittu tulostusprosessi, joka nauttii paljon huomiota vaateteollisuudessa. Myyjät, jotka haluavat suunnitella oman vaatekappaleen kohdistamalla sublimaatioyritykseen, voivat ottaa yhteyttä suosittuihin valmistajiin. Ensinnäkin sinun on tiedettävä liiketoiminnan perusteet. Siksi olisi suositeltavaa ymmärtää asiakkaiden mieluummin malleja.

Siellä on hienoja malleja ja kauheita. Voit saavuttaa menestystä yrityksessä vain, kun uskallat kokeellisilla näkymillä. Siksi on välttämätöntä, että tiedät vaatteiden tuotemerkin aloittamisen erilaisesta olennaisesta prosessista. Lue siis alla oleva blogi tietääksesi onnistuneen sublimaatiovaatteiden vaiheet.

Tiedä ero sublimaation ja näytön tulostamisen välillä
Jos kehität vaatteita näytön tulostusmenetelmän avulla, on todennäköistä, että kustannukset ovat vähemmän, mutta rajoituksia on liian paljon. Sinulla ei ole paljon mahdollisuuksia kokeilemaan tai tuottamaan uudempia kappaleita. Sinun on tässä tapauksessa pysyttävä tavanomaisessa tulostusmenetelmässä.

Sublimointi on olennaisesti nimi värien siirtämiseksi kiinteästä kaasumuotoon ja muuttamalla se vaatteiksi. Tässä tapauksessa tulosteet ovat laadukkaita, kunhan käytät kankaita, kuten polyesteriä ja/tai nylonia.
Visio on kaikki mitä tarvitset
Suositun tuottajan luova joukkue on paikalla auttamassa sinua suunnittelutarpeissa. Voit seurata Sports Wear Arenan nykyisiä suuntauksia ja valita tulosteet vastaavasti. Tyypillisesti on suositeltavaa esitellä erilaisia ​​malleja eri vaatekappaleista. Sen avulla voit houkutella potentiaalisten asiakkaiden huomion. Paitsi, että sinulla on myös räätälöintivaihtoehto, jonka avulla voit imeytyä tuotemerkkien allekirjoituksesi esteettisesti vaatteisiin.

Aloita hienovaraisella
Jos olet epävarma asiakasreaktiosta, on suositeltavaa tulostaa pieniä määriä vaatteita. Jos aloitat yrityksesi kanssa, valitse hienovaraiset variaatiot, koska ne ovat paljon vähemmän monimutkaisia ​​ja niitä voidaan käyttää muihin tarkoituksiin.

Pysy siten vähemmän väreihin ja pieniin tulosteisiin, koska ihmiset ovat laajalti hyväksyneet helppoja kuvioita. Aloita siis Jerseyn kanssa, jolla on neutraaleja värisävyjä, koska ne ovat monipuolisia ja niitä voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin.
Tuotemerkkivärit pelastamaan
Usein. Tietyt suuntaukset tai edes värimaailmat eivät välttämättä toimi eduksesi. Siksi tässä tapauksessa parasta mitä voit tehdä, on pitää kiinni ensisijaisista tuotemerkkiväreistä. Tämän avulla voit leikkiä rajoitetuilla väreillä, mutta luoda erillisiä kappaleita, jotka kannattaisivat myydä. Tietyt merkitykselliset aiheet ja jopa lainaukset antavat myös kommunikoida USP: n vähittäiskaupan kanssa.

Siksi nyt, kun sinulla on vastaus siihen, kuinka voin suunnitella omat vaatteeni, varmista, että ota yhteyttä asianomaiseen valmistajaan. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on selata näytesuunnitelmia ja valita samanlaisia ​​malleja tai kokeilla uutta tyyliä. Joko niin houkuttelet varmasti potentiaalisia asiakkaita, koska sublimointiteollisuus kukoistaa tällä hetkellä.

Tunnisteet:
vaatemerkki
vaatetuslinja
Suunnittele oma vaatekappalesi
Kuinka voin suunnitella omat vaatteeni
Kuinka aloittaa oma vaatekappale
sublimoitu vaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Asiat, jotka on pidettävä mielessä, ennen kuin siirryt harjoitteluvaatteiden markkinoille

, jotka pidetään mielessä ennen siirtymistä harjoitusvaatteisiin
17.3.2020, julkaissut Alanic Global
Athleisure on ylittänyt nöyräksi alustaan ​​tukkumyynnin vaatteina ja on nyt kasvanut tuotemerkkejä kulttimaisella isoksi. Tuotteet, kuten polo -paidat, hupparit ja puserot ovat päätyneet välttämättömiin tuotteisiin perinteisistä elämäntavoista ja urheilulajista kaiken tyyppisissä tilanteissa.

Shopper kehottaa muuttavan nopeammin kuin muoti-vuodenajat, verkkokaupan omistajat ottavat vaatteiden vähittäiskaupan eturintamassa, kun taas irtotavaramarkkinoiden tiili- ja laastimyymälöiden tuottajat ovat epäonnistuneita akklimatisoida tätä kysyntäkeskeistä moduulia.

Katsotaanpa muutamia menetelmiä tarjota urheilijaa, jotta voit tarttua mahdollisuuteen.

Mennään urheilun erilaisten säikeiden, urheilulinjan esittelyn ja hienoimman menetelmän esittelyvaiheet kohderyhmään.
Mitä ajatella valittaessa urheilutuotteitasi
Vaatemarkkinat ovat valtavia ja urheilullisia ei ole eroa. Ostajien ymmärtäminen on alustava askel, jonka vaaditaan tehdä uusia urheilutuotteitasi valittaessa. Markkinatutkimus on yhtä tärkeää, ole olemassa uusimpia muutoksia sekä kysynnän malleja tai etsi markkinarako, johon kukaan muu ei ole kaivannut.

Ymmärrä, mitä ostajasi tarvitsee
Älä rajoita itseäsi uskomaan, että urheilu on tarkoitettu vain urheilun ystäville sekä kuntokeskuksen harrastajille. Athleisure, kuten sana ehdottaa, on yleisurheilun ja vapaa -ajan yhdistäminen, samoin kuin voidaan määritellä vain mukaviksi vaatteiksi, kun taas Streetwear muuttaa samanlaiset tuotteet muodikkaiksi ja arvostetuiksi lausunnoiksi.

Siten, jos ostajapohjallasi on vahva aktiivinen tapa, sinun on valittava sekä edistettävä tuotteitasi pitäen tämä mielessä. Uudelleensuojattu niche sekä työskentele sitä ympäröivässä yhteiskunnassa. Valitse urheilukohtaiset vaatteet, tarjoa heille ainutlaatuinen hahmo sekä uusi käänne. Tarjoa polo -paitoja sekä visiiriä tennispelaajille, painettuja säärystimiä joogafanaatikoille, ihottumavartijoille surffaajille tai kehittää koko uimapukuviivan.

Pidä välilehti markkinoilla
Pysyäksesi aktiivisten vaatteiden väsymystä loitolla, ota huomioon markkinoilla tapahtuvalle. Sulketa hyvin menestyvät kuviot, älä pelkää innovointia ja näkyviä.

On erittäin ehdotettu tuoda väri erittäin neutraalille näköisille markkinoille. Sinulla ei ole vain erityistä lähestymistapaa Activeweariin, mutta sinulla on alueita opiskelemaan urheilutuotteiden kausiluonteisuutta. Jotta markkinoiden kysyntä on, käy markkinaraporteissa, hyödyntää urheilun oivalluksen työkalua ja mikä tärkeintä, tarkista, mihin kohdeyleisösi on kytketty sisään ja ovat valmiita hemmoamaan.

Vähittäiskauppiaat, jotka suunnittelevat kävelyä tällä urheilumarkkinoilla, voivat ottaa yhteyttä näkyviin joogahousujen valmistajiin USA: n tai Activewear -valmistajien kanssa mennäkseen tuotteilleen ja poimimaan löytämänsä kappaleet, jotka ovat alun perin erinomaisia. Sijainti irtotavaratilauksesi ja tukitiimi opastaa sinua linjalla.

Tunnisteet:
aktiivisten vaatteiden valmistajat
tukkumyyntivaatteet
Tukkumyyntivaatteet
harjoitusvaatteet
Harjoitteluvaatteet tukkumyynti
Joogahousujen valmistajat USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Tiistai-työvaatteiden raportti: Arielle Ubbed Merino Wool -pusero

Everyday Workwear -raportimme viittaavat yhteen työhön sopivaan asuun moniin hintoihin.
Jos olet päivitettyjen perusteiden markkinoilla, Iris & Ink -brändi Outnetistä on yksi suosikeistani. Tämä reunustava neuletakki vie sinut liiallisesti ilmastoiduista elokuusta ja syyskuun parhaimmista päivistä lokakuun kylminä päivinä sekä marraskuussa ilman ongelmia.

Pidän Polo-kauluksesta jonkin verran odottamattoman yksityiskohdan ja pidemmän pituuden käytettäväksi ohuilla housuilla viikon aikana sekä säärystimiä viikonloppuna.
Pööi on 215 dollaria ulosnetossa, samoin kuin on saatavana koot XS – XL. Sitä on saatavana myös norsunluun.
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit, samoin kuin Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täällä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Huomautuksen työvaatteet 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Neiman Marcus – Sale on myynnissä, jopa 75%: n alennus!
Net-a-Porter-7000+ uutta linjaa lisätty, jopa 80% alennus!
Nordstrom – 7000 uutta naisille
Lo & Sons – jopa 50% alennus!
Mercer – varastotilan myynti: Jopa 60% alennus
Parvi: Kesäaika: Jopa 70% alennusrutiinikustannukset
J.Crew-75 dollaria Denim ja paljon enemmän kulumistyylit
J.Crew Factory-40–60 dollaria kaikesta; 10 dollaria jokaisesta kuluttamasi 50 dollaria

Muu huomion myynti:
BUFFY-TOTEUTTAVAT SÄÄNTÖT: Jopa 15% heidän vuodevaatteiltaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä
Untuvaisuus – asuintilan myynti: Jopa 30% alennus (lukijat kuten heidän valaistuksensa)

Kahvitauko: Romy -korkokengät

Mitkä ovat suosikkisuunnittelijasi korkokengät työhön, lukijat? Jimmy Choon Romy -pumppu on ollut klassisten korkojen luettelossa töihin vuosia ja vuosia, mutta en usko, että olemme koskaan tehneet kahvitaukoa siihen!
Kenkä on 60 mm korkeudessa (kuvassa) sekä 100 mm (4 ″); Täällä olevat linkit ovat Net-a-Porterille ja Nordstromille, mutta löydät kengän myös Saksista, Neiman Marcusta ja muista jälleenmyyjistä.
Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkit ja Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kautta tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos paljon tuestasi!

{Aiheeseen liittyvä: aloittelijoiden opas suunnittelijakengille}
Sijoituskorkojen metsästys? Joitakin bestsellereistä, parhaiten arvioiduista suunnittelijan korkokengistä ovat:
1) Choo 2) Manolo 3) Prada 4) Valentino 5) Louboutin
Huomautuksen työvaatteet 8.25.22…

Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70%: n alennus!
Neiman Marcus – Sale on myynnissä, jopa 75%: n alennus!
Net-a-Porter-7000+ uutta linjaa lisätty, jopa 80% alennus!
Nordstrom – 7000 uutta naisille
Lo & Sons – jopa 50%: n alennus!
Of Mercer – Varaston myynti: Jopa 60% alennus
Parvi: Kesäpuhdistus: Jopa 70%: n alennus säännöllisistä hinnoista
J.Crew-75 dollaria Denim & More Wear-Now -tyylit
J.Crew Factory-40–60 dollaria kaikesta; 10 dollaria jokaisesta kuluttamasi 50 dollaria

Muu huomion myynti:
BUFFY-TOTEUTTAVAT SÄÄNTÖT: Jopa 15%: n alennus vuodevaatteistaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä
Nuorituskyky – olohuoneen myynti: jopa 30% alennuksen (lukijat rakastavat valaistustaan)

Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkit ja Corrette® voi ansaita palkkioita tämän viestin linkkien kautta tehdyistä ostoista. Lisätietoja täältä. Kiitos paljon tuestasi!
Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömainontaohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille keinot ansaita maksuja linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin.
Huomautuksen työvaatteet 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70%: n alennus!
Neiman Marcus – Sale on myynnissä, jopa 75%: n alennus!
Net-a-Porter-7000+ uutta linjaa lisätty, jopa 80% alennus!
Nordstrom – 7000 uutta naisille
Lo & Sons – jopa 50%: n alennus!
Of Mercer – Varaston myynti: Jopa 60% alennus
Parvi: Kesäpuhdistus: Jopa 70%: n alennus säännöllisistä hinnoista
J.Crew-75 dollaria Denim & More Wear-Now -tyylit
J.Crew Factory-40–60 dollaria kaikesta; 10 dollaria jokaisesta kuluttamasi 50 dollaria

Muu huomion myynti:
BUFFY-TOTEUTTAVAT SÄÄNTÖT: Jopa 15%: n alennus vuodevaatteistaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä
Nuorituskyky – olohuoneen myynti: jopa 30% alennuksen (lukijat rakastavat valaistustaan)

Jotkut uusimmista viesteistämme täällä Corporettessa …

Kuinka paljon apua sinulla on elämässäsi?

Tarinoita lompakosta: raha ja prioriteetit

Metsästys: Parhaat leveät jalkahousut työhön

C-suite-tyyli naisille: Kuinka päivittää vaatekaappi ylennyksen jälkeen

Mikä on kallein omistat – ja käytätkö sitä?

Mitä toimintoa henkilökohtaiset etikettivaatteet tukkumyyjät pelaavat tuotemerkissäsi!

Mikä toiminto henkilökohtaiset etikettivaatteet tukkumyyjät pelaavat tuotemerkissäsi!
01.02.2019, julkaissut Alanic Global
Kun ajattelet oman vaatekappaleen tuottamisen käsitteen, mielessäsi on oikean vaatteiden valmistaja ja suunnittelija. Aloitat selaamisen verkossa ja tullessasi kaduilla löytääksesi ammattilaisten räätälöityä, joka voi tuottaa tuotemerkkivaatteitasi vain vaatimusten mukaisesti.

On totta, että henkilökohtaiset etikettivaatteet tukkukauppiaat vaikuttavat brändiidentiteettiinne monin tavoin. Haluatko ymmärtää miten? Tässä on jotain, joka sinun on katsottava.
Laadulla on merkitystä:
Kun aiot esitellä omaa vaateyritystäsi, muista, että vaatteiden korkea laatu määrittää sen suosion. Jos valitsemasi henkilökohtainen etikettivaatteiden valmistaja ei luo korkealaatuisia vaatteita, tavaramerkkiisi vaikuttaa. Ihmiset luottavat tuotemerkkiisi riippuen vaatteiden sujuvuudesta, kestävyydestä, väreistä, tulosteista ja tyyleistä. Mutta jos valmistajasi ei luo oikeita vaatteita, joudut ehdottomasti kantamaan tappiota. Joten valitse USA: n ylivoimaiset henkilökohtaiset etikettivaatteiden valmistajat, joilla on maine korkean standardin asettamisesta.

Suurempi säästöaste:
Oikeuden valitseminen Internet -henkilökohtaisten etikettien vaatteiden tukkumyyjien avulla auttaa myös säästämään enemmän turmeltumatta laadun heikkenemisestä. Tukkukauppiaina he maksavat sinulle vähimmäismäärän tuotteistaan ​​ja siksi pystyt pysymään budjettisi sisällä. Eikö se ole loistava tilaisuus? Tämän vuoksi; Sinun tulee aina valita maineikkaat valmistajat, jotka ovat jo ansainneet asiakkaidensa luottamuksen.
Toimitus ajallaan:
Olet ehkä käsitellyt sellaisia ​​tilanteita, joissa räätälöinti antoi sinulle lähetyspäivämäärän ja viivästytti sitä, eikö niin? Se aiheuttaa paljon haittaa, kun aloitat uuden yrityksen. Näiden online -valmistajien tilanteessa se on melko harvinaista. Ne tunnetaan laajasti oikea -aikaisesta lähetyksestään ja joskus myös ennen aikaa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on mainita päivämäärä heidän Internet -ostoportaalissa sekä tilauksen sijainti. He saavuttavat paikkasi juuri ajoissa!
Irtotavarana valmistus:
Uuden tuotemerkin käynnistäminen tarvitsee sinun saada käsiinsä suuren määrän vaatteita. Kun menet räätälöitykauppaan, et kuitenkaan todellakaan voi odottaa, että yksi modiste voi tarjota sinulle irtotavarana ja myös sen aikana. Siksi joudut ottamaan yhteyttä vaatteiden tuottavaan yritykseen, jossa ne luovat irtotavarana vaatteita, jotka hyödyntävät uusinta tekniikkaa.

Tunnisteet:
Yksityiset etikettivaatteet valmistaja
Yksityiset etikettivaatteet valmistajat
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat USA
yksityiset etikettivaatteet tukkukauppias USA
Yksityiset etikettivaatteet tukkumyyjät
yksityinen etikettipukuvalmistaja USA
yksityiset etikettipukuvalmistajat
yksityiset etikettipukuvalmistajat USA
Tukkumyynti henkilökohtaiset etikettivaatteet
Tukkumyynti henkilökohtaiset etikettivaatteet USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Yksinkertaiset tapoja käyttää voimakkuusta tänä syksynä

tänä syksynä kauden aikana yksi omaksumista on voimapuku. Voimapuvut ovat rohkeita, klassisia ja tyylikkäitä. Se on ehdottomasti yksi suosikkisuuntauksistani, koska se voidaan muotoilla satunnaisesti tai käyttää muodollisesti. Ajattele voimapukua ulkonäönä, joka vie sinut hallituksen kokouksista ilahduttavaan tuntiin. Kyse on siitä, kuinka muotoilet sen, ja se on erittäin helppo muotoilla. Perus tapa tyylitapoja on yhdistämällä se peruste, pitsi -yläosa naisellinen tunne, nappi -paita.
Yksinkertaisia ​​tapoja käyttää virtapukuja tänä syksynä
Pari perusteitä tai graafista teitä: Olen suuri fani sisällyttää graafiset tees päivittäiseen tyyliin. Peruspeen käyttäminen on nopea ja helppo kuluminen sähköpukujen muotoiluun. Se luo vaivattoman ilmeen luomatta vakavaa ”hallitushuonetta”. Tee -voimapuku on helppo tapa mennä rento. Näyttelyn loppuun saattaminen lenkkarilla voi suorittaa modernisoidun ilmeen.
Kaikki lenkkarit: Svenkkarista on tullut niin paljon kuin korkokengän tyttö, on tullut helppoa tapaa tyylipukuja. Niille, jotka pelkäävät korkokenkiä tai haluavat erilaisen ottelun pukuihin, lenkkarien pariliitosten pariliitos lisää hauskan ja erityisen kierroksen ilmeeseen.
Lisää pitsi -yläosa: Kuten tästä viestistä voi nähdä, parilin punaisen bleiserin pitsi -camilla. Pitsi Cami lisää naisellinen tunteen rohkeaan ilmeeseen.
Sekoita ja ottelu: Sinun ei tarvitse käyttää vastaavia pukutulosteita. Voit käyttää rohkeaa bleiseriä ja paritella sen kiinteiden housujen kanssa. Tätä viestiä varten käytin punaista rohkeaa bleiseriä pariksi kiinteiden mustien housujen kanssa.
Go Bold: Älä pelkää astua pois mustasta ja neutraalista värillisistä puvuista. Mene rohkea! Rohkealla värillisellä puvulla sinun ei tarvitse paljon sen muotoilua. Pysyt ehdottomasti värillisessä puvussa. Jos et ole tyytyväinen käyttämään vastaavaa lihavoitua värillistä pukua, pari se erikseen, kuten tässä viestissä nähdään. Syksyn kokeilemiseen sisältyy punainen, kuninkaallinen sininen, lohi vaaleanpunainen tai fuksia, metsävihreä, violetti ja värilliset tulosteet.

Mitä minulla on:
Blazer Lord & Taylorin avulla (c/o täällä)
Housut Lord & Taylorin (c/o täällä) Cami: (Täällä, kokeile tätä täällä) Huulipuna: ”Korkea draama” täällä
Kengät (täällä, budjettiystävällinen täällä)
Laukku (täällä)
Osta ulkonäköni

& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; ; amp; amp; amp; amp; nbsp; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; /p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;
& amp; amp; amp; ; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; nbsp; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; /p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;
& amp; amp; amp; ; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; nbsp; kehysBorder = ”0 ″ & amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; /p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;
& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; ; amp; amp; amp; amp; nbsp; saumaton & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt;/p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;
& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; ; amp; amp; gt;

Voit myös nauttia:

Paras talvi -asu nyt

Hauskat kevätmekot saadaksesi nyt

Yksinkertainen mutta tyylikäs tapa käyttää väriä …

Kuinka raikastaa työasusi tämä …

Tutustu tietämään.

Rekisteröidy sähköpostiosoittellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä.

etunimi

etunimi

etunimi

etunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sukunimi

sähköpostiosoite

sähköpostiosoite

sähköpostiosoite

sähköpostiosoite

Tilata

Kiitos tilaamisesta!