Photoshop -opetusohjelma – Väri piirustus

Löysin todella mahtava opetusohjelma mentores.com -sivustolta tarkalleen kuinka värittää piirustuksesi ja olen erittäin iloinen voidessani arvioida sitä ja jakaa hienoja tietoja teidän kanssa T-paitotehoiset fanit!
Tiedät, että graafisena on ehkä paras tehtävä maailmassa. Heck, tämä ei ole edes työ, se on harrastus, rentoutumismenetelmä. Ok, ok, voit niin nopeasti puhelun kutsua sitä työhön, mutta kuten aiemmin totesin, se on maailman paras pirun tehtävä. Taiteilijana oleminen on erittäin vaikea asia.
Tarkastelen joskus pöytätovereitasi ja ihailen heidän innostustaan ​​siitä, mitä he tekevät. Vain taiteilija voi verkossa sellaisenaan sekä teoksellaan että taiteella.
Juuri siksi päätin näyttää sinulle graafisia harrastajia saatavana joitain siistiä tekniikoita, jotka olen löytänyt sivustolta, josta puhuin aikaisemmin.
Useimmat ihmiset kysyvät itseltään tämän kysymyksen: ok, sain itselleni piirustuksen, kuinka helvettiä aion värittää sen? No, on olemassa useita vaiheita, jotka sinun tulisi suorittaa, kun pelaat Photoshopilla. Olen varma, että jokainen hieno suunnittelija ymmärtää nämä vaiheet, en aio kerätä teoriaa juuri nyt … miksi? Koska se on kevään alku ja tunnemme kaikki taiteelliset sisällä sekä kaikki välitämme lopullisesta tuloksesta.
Vaikka yritämme olla tuomitsematta tai ilmoittamatta vektoritaiteesta sekä väreistä ja kaikesta siitä, minä ja työpöytäkumppanit eivät voi auttaa itseämme: Näytämme sinulle joitain esimerkkejä tarkalleen kuinka värjätä piirustus. Se on kaikki erittäin yksinkertaista.
Joten juuri näin ensimmäisen kuvan pitäisi näyttää:
Musta sekä valkoiset näytteenotot Tämä tuntuvat sinulle valmistetulta kappaleelta? Meille se ei todellakaan ole. Aloitetaan sitten tämä Photoshop -opetusohjelma jo:
Hieman värit, joidenkin värejen kanssa hänen pitäisi tehdä temppu. Se tarjoaa hänelle vähän syvyyttä.
Photoshop -opetusohjelma, mistä varjosta? Eikö se näytä mukavammalta tällä tavalla?
Shadeorrrr … voit leikkiä väreillä ja käyttää niitä haluamallasi tavalla! juuri näin:
Photoshop -opetusohjelma ja jos olet todella tässä, voit muokata värejä jälleen kerran ja tarjota hänelle zombie -ilme.
Zombiesee -ihmiset? Voit leikkiä väreillä kuitenkin! Kaikki riippuu mielikuvituksestasi, samoin kuin kaikenlaisia ​​haluamiasi vektorityylejä!

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *