Tärkeitä asioita, jotka on tiedettävä menestyvästä sublimaatioyrityksestä

välttämättömistä asioista, jotka voidaan tietää menestyvästä sublimaatioliiketoiminnasta
25.3.2019, lähettänyt Alanic Global
Sublimointi on suosittu tulostusprosessi, joka nauttii paljon huomiota vaateteollisuudessa. Myyjät, jotka haluavat suunnitella oman vaatekappaleen kohdistamalla sublimaatioyritykseen, voivat ottaa yhteyttä suosittuihin valmistajiin. Ensinnäkin sinun on tiedettävä liiketoiminnan perusteet. Siksi olisi suositeltavaa ymmärtää asiakkaiden mieluummin malleja.

Siellä on hienoja malleja ja kauheita. Voit saavuttaa menestystä yrityksessä vain, kun uskallat kokeellisilla näkymillä. Siksi on välttämätöntä, että tiedät vaatteiden tuotemerkin aloittamisen erilaisesta olennaisesta prosessista. Lue siis alla oleva blogi tietääksesi onnistuneen sublimaatiovaatteiden vaiheet.

Tiedä ero sublimaation ja näytön tulostamisen välillä
Jos kehität vaatteita näytön tulostusmenetelmän avulla, on todennäköistä, että kustannukset ovat vähemmän, mutta rajoituksia on liian paljon. Sinulla ei ole paljon mahdollisuuksia kokeilemaan tai tuottamaan uudempia kappaleita. Sinun on tässä tapauksessa pysyttävä tavanomaisessa tulostusmenetelmässä.

Sublimointi on olennaisesti nimi värien siirtämiseksi kiinteästä kaasumuotoon ja muuttamalla se vaatteiksi. Tässä tapauksessa tulosteet ovat laadukkaita, kunhan käytät kankaita, kuten polyesteriä ja/tai nylonia.
Visio on kaikki mitä tarvitset
Suositun tuottajan luova joukkue on paikalla auttamassa sinua suunnittelutarpeissa. Voit seurata Sports Wear Arenan nykyisiä suuntauksia ja valita tulosteet vastaavasti. Tyypillisesti on suositeltavaa esitellä erilaisia ​​malleja eri vaatekappaleista. Sen avulla voit houkutella potentiaalisten asiakkaiden huomion. Paitsi, että sinulla on myös räätälöintivaihtoehto, jonka avulla voit imeytyä tuotemerkkien allekirjoituksesi esteettisesti vaatteisiin.

Aloita hienovaraisella
Jos olet epävarma asiakasreaktiosta, on suositeltavaa tulostaa pieniä määriä vaatteita. Jos aloitat yrityksesi kanssa, valitse hienovaraiset variaatiot, koska ne ovat paljon vähemmän monimutkaisia ​​ja niitä voidaan käyttää muihin tarkoituksiin.

Pysy siten vähemmän väreihin ja pieniin tulosteisiin, koska ihmiset ovat laajalti hyväksyneet helppoja kuvioita. Aloita siis Jerseyn kanssa, jolla on neutraaleja värisävyjä, koska ne ovat monipuolisia ja niitä voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin.
Tuotemerkkivärit pelastamaan
Usein. Tietyt suuntaukset tai edes värimaailmat eivät välttämättä toimi eduksesi. Siksi tässä tapauksessa parasta mitä voit tehdä, on pitää kiinni ensisijaisista tuotemerkkiväreistä. Tämän avulla voit leikkiä rajoitetuilla väreillä, mutta luoda erillisiä kappaleita, jotka kannattaisivat myydä. Tietyt merkitykselliset aiheet ja jopa lainaukset antavat myös kommunikoida USP: n vähittäiskaupan kanssa.

Siksi nyt, kun sinulla on vastaus siihen, kuinka voin suunnitella omat vaatteeni, varmista, että ota yhteyttä asianomaiseen valmistajaan. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on selata näytesuunnitelmia ja valita samanlaisia ​​malleja tai kokeilla uutta tyyliä. Joko niin houkuttelet varmasti potentiaalisia asiakkaita, koska sublimointiteollisuus kukoistaa tällä hetkellä.

Tunnisteet:
vaatemerkki
vaatetuslinja
Suunnittele oma vaatekappalesi
Kuinka voin suunnitella omat vaatteeni
Kuinka aloittaa oma vaatekappale
sublimoitu vaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *