Kotona asujen trendit, kuten kuuma kakku!

Kotona asujen trendit myyvät kuten kuuma kakku!
03.4.2020, lähettänyt Alanic Global
On helppo tuntea olevansa inspiroimattomia, kun istut kannettavan tietokoneen kanssa kotona ja munaa junkies! Koska olemme sosiaalisia eläimiä ja tottuneet pukeutumaan jokaiseen tapahtumaan, tällä kertaa voi tuntua rapealta tilanteesta, joka pidentyy jatkuvasti joka kerta!

Jotta WFH: n erityinen, tukkumyynnin mukautetut vaatteiden valmistajat ovat kuitenkin keksineet trendikkäitä asuja, jotka voivat muuttaa kotisi sidottuja persoonallisuutta. Siksi vähittäiskauppiaat, jotka haluavat hemmotella asiakkaitaan tällä karanteenilla, lukevat lisää tietämään trendikkäistä asuista, jotka myyvät kuten kuumat kakut.
Pieni valkoinen säiliö
Pieni valkoinen tankkitoppi, joka tunnetaan myös nimellä satopää, on täydellinen lisäys jousen vaatekaappiin. Tämä on mukavaa, mutta hiipillisesti antaa sinun tasapainottaa värikkäiden asun. Voit yksinkertaisesti heittää parin solmio n väriaineen säärystimet tai vielä paremman maxi -hameen elääksesi hauskoja hetkiä, jotka olet viettänyt viime vuonna putiikkipuutarhassa. Voit jopa valita punastuneita poskia ja kiiltäviä huulia ulkonäön loppuun saattamiseksi.

Hiki-puut
Hiki-sumut löytävät ehdottomasti tiensä luetteloon, varsinkin kun kyse on WFH-asusta. Et voi kieltää sitä tosiasiaa, että nämä ovat erittäin mukavia ja että voit työskennellä pitäen siistiä. Jos haluat antaa lausunnon Insta -syötteelle, voit selata vain tulevia pastellisävyjä, kuten minttu, lohta vaaleanpunainen, maalaismainen sininen jne.

Painike alas paitoja
Tämä on luultavasti yksi vaatekappale, joka voidaan muotoilla niin monella ainutlaatuisella tavalla. Anna luovien mehujen virtata huonolla työpäivänä ja yhdistää painetun painike -paita pari yksivärisiä säärystimiä trooppisen ilmeen luomiseksi. Voit jopa valita koordin pukeutumisen kiinnittämällä samanlaisia ​​värejä ylä- ja alakulutuksesi tapauksessa. On aika, että pelaat estetiikkasi kanssa luodaksesi jännittäviä aukkoja!
Siksi mitä odotat? Muista pudottaa postin yhden suositun naisten ja miesten tukkuvaatteiden jakelijoiden teetä ja kassalla jännittävä luettelo täynnä sartorial -asuja. Muista välittää tukkutuotteiden MOQ joukkueelle, jotta saat uskomattomia tarjouksia matkalla kassalle. Hyvää ostoksia!

Tunnisteet:
Mukautetut vaatteet valmistajat
Mukautetut tukkuvaatteet
miesten vaatteiden tukkumyynnin toimittajat
miesten tukkumyyntivaatteet
miesten tukkumyynnin jakelijat
miesten tukkumyynnin myyjät
tukkumyyntivaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *