Tyylikäs hauska kesäaikatyövaatte pukeutumiseen ensimmäiseen toimistoon

Tyylikäs hauska kesätyökalu pukeutumisessa ensimmäiseen päivään toimistossa
06.07.2022, julkaissut Alanic Global
Jos työskentelet 9–5 asiantuntijaa, mahdollisuudet ovat, että todennäköisesti päädyt täsmälleen samaa vanhaa väsyttävää pukeutumista toimistoon päivittäin. Muoti osoittaa paljon enemmän kuin melko vaatteita vuosituhannen naiselle. Tyylikkäiden korkealaatuisten laadun käyttäminen on menetelmä heidän persoonallisuutensa ilmaisemiseksi. Tätä ei kuitenkaan saa rajoittaa vain rentoun kulumiseen.

Tuo henkilökohtainen esteettisi toimistoon elävien vaatteiden avulla, jotka puhuvat itse. Itse asiassa näkyvät sublimoituneet vaatteiden valmistajat ovat keksineet erityisen vaatekalliston, jota sinun on ehdottomasti katsottava. Siksi tarkistetaan alla olevasta blogista ymmärtääksesi paljon enemmän samasta.

Sublimoitu pusero
Kesälle voit valita tuulisia siluetteja, kuten sublimoitu pusero. Kun otetaan huomioon, että se on ensimmäinen päiväsi, voit valita minimalistisen painatuksen. Vaikka pidät vahvoista tulosteista, valitse Fir a -sarja o trooppiset kukat tai jopa valtameren tulosteet.

Pohjakäyttöön voit joko valita perinteisen farkkupelin tai pysyä laihahousujen kanssa ulkonäön täydelliseksi.
Olkapäällikkö
Jos työskentelet muotiliiketoiminnassa, mahdollisuudet ovat, että tämän pukeutumisen käyttö ei ole OTT. Ainoa vaatimus on satiini, joka kantaa ylhäällä erityisellä kirjonnalla helman varrella. Voit pysyä tietyn tyylin kanssa tai valita vain tietyn kauden tyylin.

Mokkanahame, joka on pariksi sellaisten yläosien kanssa, toimii poikkeuksellisena pohjan kulumisena. Tyyli pari vintage -ruskeaa saappaita hameen kanssa lisätäksesi vintage -ääniä vaatteisiin.

Flanelli ninja
Flanelli -teepaitit ovat yksi perinteisistä vaatteista, joita voit valita. Nämä ovat uskomattoman mukavia käyttää sekä ehdottoman monipuolisia. Voit joko valita pastellivariaatiot tai valita grunge -estetiikan ja tuottaa tumman ja neutraalin pukeutumisen.

Siksi valitse iso flanelli -teepaita sekä merivoimien siniset säärystimet. Purista iso vintagevyö puolivälin ympärille lisätäksesi siluetin merkitystä.
Vintage -rakkaus
Jos haluat pukeutua vintage -vaatteisiin, on mahdollisuuksia, että sinun on investoitava asennettuun yläosaan, jossa on rypistyneet hihat. 80 -luvun allekirjoitus on juuri se, mitä vaadit naulata vintage -ilme. Revival -vaatteista koostuvan pukujen tuottaminen ei ole niin vaikeaa kuin miltä se kuulostaa.

Muista pysyä tietyllä värisävyllä, kuten pastellien yhdistelmä ja maanläheiset värit. Koristele myös joitain lisääntyneet kultamuodikorut, koska se täydentää pukeutumista ja tuottaa pehmeän naisellisen estetiikan.

Jos haluat sisällyttää kauppaan korkealaatuisia vaatteita, kuten tukkumyynnin flannel -tee -paitoja, muista ottaa yhteyttä johonkin alan näkyvistä valmistajista. Ainoa mitä vaaditaan tehdä, on katsoa suuren vaatteiden kokoelman ja määrittää avustusryhmän irtotavarat.
Tunnisteet:
Ensimmäinen työpukupäivä
Ensimmäisen päivän työasu
Flanelli Tee -paidat tukkumyynti
sublimaatiovaatteet
sublimaatiovaatteiden valmistajat
Kesätyön kulumisasut
Mitä käyttää ensimmäisenä työpäivänä
Mitä käyttää ensimmäisessä työpäivänä naisena
Tukkumyynnin flannellipaitit

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *