Growl sekä Grandeur Streetwear -brändi – Tee -paitoja ystäväsi kysyvät

Growl & Grandeur on kapinallisille ja syntisille luotu katuvaatteiden tuotemerkki. Unelmoijoille ja rohkeille. Se on hyvin vakiintunut Streetwear Brand Catering niille, jotka eivät vaadi “typeräjen tuntien työskentelemistä beige melamiinipöydän takana, joka yrittää jännittää joitain petoksia istuvuudella ja saada tämä miellyttävä mainos toivossa, että teet valtavan Riittävä kuori saadaksesi sinut tuohon surkeaan eläketaloon, kun aika tulee ”. Se oli melko äärimmäistä totta. Kaikki meistä toivovat, että emme päätyisi rottakilpailuun, mutta harvat kahvat aikuisuuden tehtävien pakottamiseksi.
Colin Hood on yksi onnekkaista, jotka ovat työskennelleet markkinoinnissa ja vapauttaneet innovatiivisen vaiston paljon henkilökohtaisempaan työhön, josta tästä katuvaatteiden linjasta on tullut.
On Regressing löytää itsenäinen tuotemerkki, jolla on korkealaatuinen puolellaan, sillä on poikkeuksellinen graafinen näyttää ja antaa sen jollekin arvokkaalle huumorille täsmälleen samaan aikaan. Ehkä se on vain minä, kun olen mennyt myös moniin sähköposteihin, mutta tuotemerkkien omistajilta on oltava vähemmän flamboyoivaa itse merkitystä ja paljon vilpittömämpi perustelu painetun vaatteiden olemassaololle. Hieman paljon enemmän itse ironista ei koskaan satuta yhtä hyvin kuin rynnäkköä, samoin kuin loisto voi varmistaa, että se on todella rakentava. Hieman paljon totuudenmukaisempia kansalaisia ​​arvostaa paljon enemmän. Ehdotan, että olet tarkistanut linjan täällä.
“Joten panetimme sinut arkipäivää vastaan ​​ja lähetät sinut nykymaailmaan, työkalu ja valmistautuneet käsittelemään jokapäiväistä jauhaa.”
Growl sekä Grandeur Streetwear -brändi – houkutteleva hakukirja, jatka varoen:

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *