Kolme parasta vaatteita naisille jokaisesta kaudesta!

Kolme parasta vaatteita naisille jokaisesta kaudesta!
12.7.2021, lähettänyt Alanic Global

Sano, että olet puseron rakastaja. Voitko käyttää niitä kesäisin? Ei. Samoin sanotaan, että olet fleece -fani. Voitko käyttää sitten monsuunikauden aikana? Ei.
On olemassa tietyntyyppisiä vaatteita, jotka on luotu erityisesti säälle. Jäljitettäessä muinaisiin aikoihin, muista, että vaatteet tehtiin vartaloon muuttuvan ilmaston turvaamiseksi. Toinen riippuvainen näkökohta on, että maantieteellisesti kaikissa paikoissa ympäri maailmaa ei ole samoja ilmasto -olosuhteita. Siksi pukeutumisen tyyli on vaihdettu paikasta toiseen. Siksi on erittäin tärkeää, että sinulla on asianmukainen käsitys siitä, mitä vaatteita tarvitset, koska olemme ihmisiä, emmekä voi selviytyä pitkään, jos menemme äitien luonnon politiikkoihin. Vaikka jotkut paikat tarvitsevat asukkaita käyttämään turbaaneja, kun taas jotkut paikat vaativat lumikappaleiden käyttöä. Yksi parhaimmista irtotavarasta tukkumyyjistä varmista, että saat kaiken tarvitsemasi yhdessä paikassa. Kyse ei ole pelkästään vuodenaikojen, ystäväni, tämä blogi kertoo sinulle, millaiset vaatteet sopivat eri sääolosuhteisiin, eivätkä ne kirjaimellisesti koskaan tyylikäs.
On aika tutkia ja lopettaa vaeltaminen
Seuraavien vaatteiden ikivihreän julkisivun on muistutettava sinua unelmakaapistasi (jos et ole hankkinut haluamasi vaatekallistot). Jos olet jo perustanut yhden, sinun on oltava todella ylpeä. Joten tarkista vain luettelo vielä kerran!
Kesän
Makea kesät pyytävät kevyitä ja tuulisia vaatteita lämmön voittamiseksi. Pidä nämä mielessä matkalla retkelle päiväntasaajan alueella! jotkut niistä ovat-
Viljely topit – Nämä kevyet yläosat antavat tarpeeksi tilaa kehon hengittämiseen vapaasti. Yhdistä ne farkkuhousujen tai minihihan kanssa saadaksesi täydellisen ilmeen. Voit käyttää lenkkarit tai rento korkokengät tämän asun mukana.
Kuljetuslevyjen ulkopuolella – Kesä ulkonäkö on melko helppo kuljettaa. Hanki vain kantoaika ja käytä sitä yhdessä laihan farkkujen kanssa. Päätä! Olet fashionista! Melko perusta, jonka näet. Jopa yksiväriset paidat voivat rokkaa, että ilmoitat, jos kerrostat sen funky -teepaitaan tai kohautuksilla.
Kesämekot – nämä helppo kantaa, mukavat mekot ovat tarve kesäksi. Kuvittele istuvan valkoviinipihalla, yllään olkihattu ja siemaillen punaviiniä. Keskity nyt kauniiseen mekkoon, jota käytät, kyllä. Sinun täytyy saada se mekko.

Monsuuneille
Monsoonit ovat aika, jolloin lämpötila on kostea, mutta lämmin. Päivinä se on hieman tuulista, saatat tuntea olevansa hieman viileä. Joten tässä on paras kulutus, joka voi olla mukava molemmissa skenaarioissa-
Täysin hihan tee -paitoja – Full Sleeve Tee -paitan ylläpidon etuisuudet ovat, että voit rullata hihat ylös, jos tunnet olosi kylmäksi. Minkä tahansa tyyppiset teepaitit menevät hyvin farkut tai housut, vaikka varokaa värivalikoimaa ennen kuin valitset muita housuja sen valitsemiseksi. Älä käytä saappaita sadekaudella, se vain pilaa sen.
Sukkoilla varustetut hameet – käytä trendikkäitä ja hienostuneita yläosaa, työnnä se hameen sisään. Käytä sukkia ja bleiseriä lisätäksesi lopullisen kosketuksen asuun. Voit käyttää tätä asua haluamasi jalkineesi kanssa, vaikka vältä jotain tasaista.
Pitkät takit – nyt päivät, veden hylkivät takit ovat esiintyneet markkinoilla. Voit käyttää tätä farkut ja yläosassa. Älä unohda käyttää paria kartiokorkoja tällä ilmeellä!

Älä kuitenkaan unohda kuljettaa sateenvarjoasi ja sadetakkiasi!
Talveille
Talvet voivat olla ankaria, joten valmistaudu siihen hyvin! Vedä kaikki mukavat puserot ja villaiset ihmeet ja varusteet lumen edessä!
Fleece -teepaitit – Fleece on materiaalit, jotka voivat tarjota optimaalisen lämmön kylmänä aikana. Se tulee yleensä sekkeinä tai mustana ja jokin muu väri, enimmäkseen punainen, vihreä, ruskea tai sininen. Ne ovat uskomattoman mukavia ja uskomattoman hengittäviä.
Turkiskikit – mikä voi torjua tuulen jäätyviä puuskoja, jotka tekevät selkärangan värisevästä kuin turkista. Ne ovat niin lämpimiä, että voit käyttää sitten teepaitaa lumen sulamisen aikana. Ne kiinnittävät sinut tuulilta, äärimmäiseltä ilmastolta ja auttavat säilyttämään kehon lämmön. Löydä se korkealla saappalla!
Villajen neuletakki tai pitkät puserot – näillä vaatteilla on erittäin tyylikäs ja hienostunut. Käytä näitä parin villahousujen ja täyden hihan fleece -teellä torjumaan vilunväristyksiä. Niitä on eri väreissä ja malleissa, joten et voi koskaan kyllästy näistä!

Syksyllä
Syksyn kausi on eräänlainen keskivaihe talvisen ja kevään välillä. Siksi sääen väliaikaisuus tekee erittäin vaikeaksi pysyä tiettyjen luokkien ja vaatteiden tyyliin. Siksi tämä ilmasto vaatii sekoitettua muotia, joka avaa mahdollisuuden useille muotiluomuksille. Esimerkiksi sadonkorkeiden pariliitokset pitkillä takkeilla ja fleece -teepaitoilla farkkuhousuilla! Joten käytä mitä sinulle sopii ja saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi! Tämä on rennäkytkentävyöhykkeen kaverit! Nauttia!
LUETTELOLataa – Hanki 40% alennus tukkumyynnistä
Ääniversio: Napsauta tätä
Tunnisteet:
parhaat tukkuvaatteet
irtotavarana tukkumyyntivaatteiden toimittajat
irtotavarana tukkumyynnin myyjät Oregonissa
Miesten tukkumyynnin vaatteiden myyjät Texasissa
trendikäs tukkuvaatteet
tukkuvaatteet
tukkuvaatteiden toimittajat
tukkuvaatteiden myyjät USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *