Miehet tarkistavat vaatekaappisi tänä talvikaudella 2018: Muutamia vinkkejä!

Miehet tarkistavat vaatekaappisi tänä talvikaudella 2018: Muutamia vinkkejä!
22.12.2014, lähettänyt Alanic Global
Hitaasti hiipiminen talvikauden kaudelle on kuin raikasta ilmaa, mutta kyse on valmistautumisesta vastaamaan askelta synkkään, hauduttavaan tunnelmaan! Värien ja kerrosten lisääminen asuun on parasta tehdä chill tyylikkäästi. Kaikki komeat hunkit, joissa on suave -ilme ja tyhjennetty vartalo, voivat saada pään kääntymään, jos ne voivat pölyttää parhaan talvikauden maalinsa ja vetää sen pinoista, tehdä parhaiten sekoitusta, joka sopii huiviin, takkeihin, hattuihin. Vaatekaappi on makeoverin arvoinen, juuri niin kuin ulkonäkösi!
Mieti kerros, ojaa inspiroimattomat kerrokset
Voit käyttää Puffa -takkiasi työpaikallesi, vähän pussit valitsemasi pukuun, jota yleensä pidät epävirallisissa kokouksissa tai retkissä. Vaihda sisä- ja ulkokerroksesi talvikauden retkistäsi paljon enemmän!
Ole rohkea, ole epäopologeettinen
Koulupäivät-näkökulmasi voi saada takaisin- ja se voi tehdä sinusta näyttämään dandyltä- kyllä, kuulit sen oikein! Valitse samat tylsät neulotut talvikauden asemat, kuten kuvioidut huivit, nörttipaput, jalkalämmittimet ja paljon muuta. Jos valitset trendikkäiden tavan ja valitset viileät värit, kuten sammalvihreä, tummanharmaa, vaalean orangey sävyt, tummansininen tai samppanjaväri- voit varmasti voittaa näyttelyn! Chuck -motiivi, erittäin kirkkaat värit, jotka ovat silmille rypistyviä. Jos etsit monimuotoisuutta, koputa sitten räätälöity vaatteiden valmistaja, ihanteellinen määränpää harjoittaaksesi irtotavarana ostamista tukkuhintaan!

Astua ulos saappaat
Talvi ja saappaat ovat erottamattomia, ja jos et ole pinottu polvea saappaat, nahkaiset, talvikauden metsästyskengät, karibu -saappaat ja vastaavat, talvi -ilmeesi ei voi olla täydellinen. Anna broguesi tauko ja valitse armeijan saappaat paljon tarttuvilla pohjalla, jotka tekevät kävelystä jäisillä jalkakäytävillä.
Aurinkolasit voivat olla myös talvikauden lisävaruste
Vaikka kesä ja aurinkolasit ovat synonyymejä, talvikausi ei tarkoita, että aurinkolasit eivät ole valmiita peittämään silmäsi! Tunsitko, että auringonsäteet lumisateiden jälkeen ovat toisinaan sokeat? Miksi et kokeilisi aurinkolaseja? Valitse kuitenkin neutraalit, mykistävät sävyt kirkkaiden sijasta!
Olla huolimaton, mutta tyylissä
Ulkona lyöminen ei tarkoita, että annat hupparit, hupparit, vanhat teesit, isä-farkut. Joukkue se paljon hienostuneempia kappaleita, jotka heijastavat parasta ilmettä! Kehotyypin, tyylin ja persoonallisuuden tunteen sovittaminen, talvikauden vaatteiden noutaminen ylimmästä tuottajalta ja räätälöityyn tapaan on erittäin uskottava vaihtoehto! Valitse talvikausi räätälöityjä vaatteita ja ota komea jako -lovi korkeammalle!
Tunnisteet:
Parhaat räätälöidyt vaatteet Houstonissa
mukautetut vaatteet
Mukautetut vaatteiden suunnittelijat
Mukautetut vaatteet valmistajat
Mukautetut vaatteet USA
räätälöity vaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *