Bigg Boss 7 Grand Finale: Gauhar Khan ja Tannishan tyylilausunto

On aika tuoda juhlapopperit ja laittaa tanssikengät! Bigg Boss 7: n kovat fanit odottivat innokkaasti katsomaan, kuka voittaa uskomattoman palkintorahat-hyvin, kaikkien suosikki. Gauhar Khan, joka ei vain voittanut tehtäviä, myös varasti sydämiä ympäri maata.

Gauharin voitto Bigg Boss 7: ssä on yhdistelmä hänen kovasta työstään, luottamuksesta, glam-osamäärästä ja pudotuskuolleen kauniista ulkonäöstä. Hän on ollut tyylikkäin ja trendikkäin kilpailija Bigg Boss 7: n talossa palavilla punaisilla pouteillaan, upeilla neonilla ja pitkillä tresseilla.
Gauhar upeassa hopeapukuissa
Kun Gauhar Khanin ja Sangramin välinen yhdistelmä oli lähellä, se oli todella kynsien pureva ja jännittävä kokemus. Gauhar näytti tuikkeelta selkänoton, riipuskaula hopeapuku lihavoidulla rakolla. Pitsipulla ja selkänoton muotoilu, mekko korosti hänen hahmonsa ja toi käyrät esiin. Hänen hiuksensa näyttivät kauniilta sen pitkässä silkkisessa suorassa avatarissa.

Selkeän ilmeen Eintracht Frankfurt Paita teki hänen silmänsä vilkaisemasta onnellisuudesta ja kauniista vaaleanpunaisesta poutista, josta tuli leveä, upea hymy. Hän varusti sen tyylikkäästi upeilla terävillä korkokengillä, yksin rannekkeella ja kattokruunukorvakoruilla. Prett -vaaleanpunaisten huulten, Kohl -reunustavien silmien ja pitkien ripsien kanssa hän näytti loistavalta ja ylimmän tyylin kuvakkeelta.

Tannisha Pink: Fusion Style

Toisaalta Tannisha Mukherjee, joka oli sijoittunut, oli pukeutunut fuusiotyylin lattiapituuspukuun. Korsettityylin vaaleanpunaisella asulla oli pitkä virtaava rakenne ja leveä rako paljastaakseen sopivat mustat housut kauniilla tavanomaisella reunalla. Hän käytti valtavia roikkuja, vähän hopea -bindi ja Pink Rouge, joka antoi hänen ominaisuuksilleen pehmeän punastuksen. Hänen hiuksensa päästiin irti kauniissa kiharassa, joka oli heitetty hänen hartioidensa yli. Asun valinta olisi kuitenkin voinut olla parempi finaalille ottaen huomioon se, että hän oli juoksijoita ja se oli viihdyttävän Bigg Boss 7 -kauden suuri finaali.
[SC: Mediad]

Kun taas Gauharilla ja Kushal Tandonilla oli oma osuutensa söpöistä, romanttisista hetkistä. Meidän on sanottava, että he tekevät melko hyvännäköisen parin Gauharin luontaisen tyylin ja Japanin Jalkapallomaajoukkue Paita Kushalin hyvän Vissel Kobe Paita ulkonäön kanssa. Tässä on joitain hetkiä näyttelystä, jossa rakastamme Kushalia ja Gauharia näyttämään uskomattomalta ja lumoavalta yhdessä:

Rakastamme Kushal- ja Gauhar -paria heidän merkittävästä kemiasta, upeasta tyylistä ja muotilauseestaan. Suuressa finaalissa heidät nähtiin jakavan intiimiä halauksia ja kauniita hetkiä Gauharin voiton jälkeen!
Kuka oli suosikkisi tyylikäs ja rakastettava Jodi Bigg Boss 7: n talosta?
Kuvien lähde: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *