Viileät sovitussarjat kesällä

, jotka vastaavat kaksiosaiset asuja, ovat mutkattomia kappaleita käytettäväksi. Ne vaativat nolla vaivaa, ja sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä ylä- tai alaosaa pariksi sen kanssa, koska ulkonäkö on jo suunniteltu sinulle. Ainoa suunnittelu on päättää, mitä kenkiä, pussia tai koruja sisällytetään. Tätä ilmettä varten korostin vihreitä korvakoruja ja kenkiä täydentämään kukkapainoa. Menin neutraalilla pussilla täydentämään myös sarjan taustaväriä ottamatta pois painosta.
Rakastan vastaavia asetettuja kappaleita tai naruja, koska ne voidaan muotoilla yhteen tai erikseen. Zimmermann luo uniques -vastaavia tulosteita, jotka ovat loistavia kesäksi ja sen jälkeen. Rakastan tätä melodia-olkapäätä ja korkea vyötärö shortseja niin paljon, että olen käyttänyt sitä eri tilanteisiin, mukaan lukien syntymäpäiväbrunssini ja muotoiltu erikseen päivämäärään. Aion myös muotoilla huipun uudelleen tällä valkoisilla korkeiden vyötäröiden housuilla tulevalle perhelomallemme. vastaavat sarjat asuvat tekevät uskomattoman kesän ilmeen.
Mitä minulla on:
Shortsit: Täällä tai täällä; Yläosa: Täällä tai täällä; Kengät: Täällä täällä paljon enemmän; Laukku: Täällä tai täällä
Korvakorut: Täällä

Osta ulkonäköni

< - JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi. Viileät sovitussarjat JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi. Voit myös nauttia: Kuinka näyttää tyylikkäältä, mutta mukavalta Kuinka käyttää farkkuja tänä kesänä Paljon haluttua kesämekkoa käyttää… Paras tapa aloittaa uusi… Tutustu tietämään. Rekisteröidy sähköpostiosoittellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä. etunimi etunimi etunimi etunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite Tilata Kiitos tilaamisesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *