Yksinkertaiset tapoja käyttää voimakkuusta tänä syksynä

tänä syksynä kauden aikana yksi omaksumista on voimapuku. Voimapuvut ovat rohkeita, klassisia ja tyylikkäitä. Se on ehdottomasti yksi suosikkisuuntauksistani, koska se voidaan muotoilla satunnaisesti tai käyttää muodollisesti. Ajattele voimapukua ulkonäönä, joka vie sinut hallituksen kokouksista ilahduttavaan tuntiin. Kyse on siitä, kuinka muotoilet sen, ja se on erittäin helppo muotoilla. Perus tapa tyylitapoja on yhdistämällä se peruste, pitsi -yläosa naisellinen tunne, nappi -paita.
Yksinkertaisia ​​tapoja käyttää virtapukuja tänä syksynä
Pari perusteitä tai graafista teitä: Olen suuri fani sisällyttää graafiset tees päivittäiseen tyyliin. Peruspeen käyttäminen on nopea ja helppo kuluminen sähköpukujen muotoiluun. Se luo vaivattoman ilmeen luomatta vakavaa ”hallitushuonetta”. Tee -voimapuku on helppo tapa mennä rento. Näyttelyn loppuun saattaminen lenkkarilla voi suorittaa modernisoidun ilmeen.
Kaikki lenkkarit: Svenkkarista on tullut niin paljon kuin korkokengän tyttö, on tullut helppoa tapaa tyylipukuja. Niille, jotka pelkäävät korkokenkiä tai haluavat erilaisen ottelun pukuihin, lenkkarien pariliitosten pariliitos lisää hauskan ja erityisen kierroksen ilmeeseen.
Lisää pitsi -yläosa: Kuten tästä viestistä voi nähdä, parilin punaisen bleiserin pitsi -camilla. Pitsi Cami lisää naisellinen tunteen rohkeaan ilmeeseen.
Sekoita ja ottelu: Sinun ei tarvitse käyttää vastaavia pukutulosteita. Voit käyttää rohkeaa bleiseriä ja paritella sen kiinteiden housujen kanssa. Tätä viestiä varten käytin punaista rohkeaa bleiseriä pariksi kiinteiden mustien housujen kanssa.
Go Bold: Älä pelkää astua pois mustasta ja neutraalista värillisistä puvuista. Mene rohkea! Rohkealla värillisellä puvulla sinun ei tarvitse paljon sen muotoilua. Pysyt ehdottomasti värillisessä puvussa. Jos et ole tyytyväinen käyttämään vastaavaa lihavoitua värillistä pukua, pari se erikseen, kuten tässä viestissä nähdään. Syksyn kokeilemiseen sisältyy punainen, kuninkaallinen sininen, lohi vaaleanpunainen tai fuksia, metsävihreä, violetti ja värilliset tulosteet.

Mitä minulla on:
Blazer Lord & Taylorin avulla (c/o täällä)
Housut Lord & Taylorin (c/o täällä) Cami: (Täällä, kokeile tätä täällä) Huulipuna: ”Korkea draama” täällä
Kengät (täällä, budjettiystävällinen täällä)
Laukku (täällä)
Osta ulkonäköni

& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; ; amp; amp; amp; amp; nbsp; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; /p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;
& amp; amp; amp; ; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; nbsp; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; /p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;
& amp; amp; amp; ; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; nbsp; kehysBorder = ”0 ″ & amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; /p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;
& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; ; amp; amp; amp; amp; nbsp; saumaton & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt; & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt;/p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; gt;
& amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; lt; p & amp; amp; amp; amp; amp; amp; amp; ; amp; amp; gt;

Voit myös nauttia:

Paras talvi -asu nyt

Hauskat kevätmekot saadaksesi nyt

Yksinkertainen mutta tyylikäs tapa käyttää väriä …

Kuinka raikastaa työasusi tämä …

Tutustu tietämään.

Rekisteröidy sähköpostiosoittellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä.

etunimi

etunimi

etunimi

etunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sukunimi

sähköpostiosoite

sähköpostiosoite

sähköpostiosoite

sähköpostiosoite

Tilata

Kiitos tilaamisesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *